Sisa-Sisa Coretan Elle

Kawan Berguna dan Kawan Serbaguna... DISKUSI!!!




Salam dan Selamat Lama Tak Berjumpa blogger-blogger sekalian... hehehehehe~~~ Kali ini elle nak berborak santai dengan anda semua... topik kali ini bukanlah topik yang berat walhal topik ini acapkali dilupakan manusia-manusia SAKALIAN ALAM!!! elle terdetik nak POST isu ini sebab terlintas dalam kepala otak elle untuk berkongsi pandangan elle dengan blogger-blogger semua...

.
.
.


KAWAN... apa yang korang boleh huraikan dengan ayat diatas??? Masa Susah atau Masa Senang??? Berguna atau Serbaguna??? kebanyakan Kawan pada pandangan elle boleh dibahagikan kepada dua iaitu berguna dan serbaguna...
.
.
.
BERGUNA!!!
-kawan yang berguna ini selalunya apabila senang sahaja akan digunakan... Kebanyakan kawan yang kita ada sekarang dikategorikan berguna... kadang2 kita guna boleh dilabel sebagai pengguna~~~ Kita, manusia, kadang-kadang tanpa sedar kita menggunakan kawan-kawan kita... Sebagai contoh:- bila kawan kita ada kereta barulah kita ikut dia macam kuli... bila kawan kita ada duit barulah kita mengabdikan diri!!! Jadi, kita mengunakan kawan kita untuk faedah dan manfaat diri sendiri~~~

SERBAGUNA!!!
-ini kategori yang bagus... blogger-blogger sekalian yang memerlukan TIPS mencari kawan bolehlah mencari kawan yang dikategorikan sebagai SERBAGUNA!!! sebabnya, kawan serbaguna bukan sahaja ketika susah malah bolehlah menjadi kawan ketika senang... Elle bersyukur sebab elle ada kawan dalam kategori ini... TAPI!!! perlu diingatkan korang memanglah NAK CARI kawan yang SERBAGUNA... korang juga PERLULAH menjadi kawan yang boleh dikategorikan sebagai SERBAGUNA...
.
.
.
elle kadang-kadang menyirap(PANAS!!!) dengan orang yang tahu cantas orang lain dan merasakan diri dia sahaja yang betul walhal dia bukanlah betul mana...
"SENGET JUGAK MACAM ELLE!!! kerja nak membetah cakap orang... lepas itu, nak BERBAHAS dengan orang lain... last-last, salah interPRETT info... CEH!!!"
.
.
.


elle nak update sekarang pun susah sebab line wireless kat kolej ini SLOW ROCK!!! al-maklum larr, line FREE tak boleh nak complain banyak-banyak~~~
.
.
.
p/s: elle nak continue update tentang TRIP pulak!!!

ALLIFF@bilik ku hari memecah keheningan malam... YEAH!!!!

~ Monday, April 11, 2011 1 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!