Sisa-Sisa Coretan Elle

Tahniah!!! Anda Peserta Ke-100...

~ Tuesday, November 23, 2010
Photobucket
beliau bersama adiknya Si Copot!!!

hahahahah... pertama sekali elle nak ucapkan TAHNIAH kepada Afiq Zulhafiz kerana berjaya menjadi followers elle yang ke-100(kecoh gila baru seratus belum seribu!!!)...

(KLIK UNTUK LINK KE BLOG) AFIQ ZULHAFIZ!!!
.
.
.
bukan apa, dah pagi-pagi ini elle memang agak MINGAI(biul) sikit... lagi pun apa salahnya kalau kita menghargai orang lain!!! bukan elle tak hargai follower lain~~~ cuma no.100 kan nampak molek sikit dari 1.... hhuhuhuhu~~~

Photobucket
kembar TIGA yang tidak SEIRAS... Copot, Ciput, Ceput(dari kiri)!!!
.
.
.

mula-mula elle ingatkan sapa? kemudian, PUNYALAH zoom... larrr budak ini!!! Se'Campus dengan elle... ceh~~~ malangnya afiq anda tak memenangi apa-apa hadiah lumayan... followers ke-1000 baru menang topup rm30... hahahahha~~~
.
.
.
p/s: besok lusa mesti turun 90 lebih balik... hahahahah~~~

ALLIFF@angau...

3 cerita:

Afiq said...

woah~! ak yg ke seratus ke. best gler.. (bangge2) haha

ko memandai jer reke2 tu adik2 ak en.. hahaha

pe2 pown thnx2!

SyahNas80 @ Nana said...

ermmm nape dah lama tak updare? rindu ar... hehe

SyahNas80 @ Nana said...

ALIFF- nape dah lama tak aktif? bz study ek.. take care n study smart okeh,..

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!