Sisa-Sisa Coretan Elle

Tahniah!!! Anda Peserta Ke-100...

Photobucket
beliau bersama adiknya Si Copot!!!

hahahahah... pertama sekali elle nak ucapkan TAHNIAH kepada Afiq Zulhafiz kerana berjaya menjadi followers elle yang ke-100(kecoh gila baru seratus belum seribu!!!)...

(KLIK UNTUK LINK KE BLOG) AFIQ ZULHAFIZ!!!
.
.
.
bukan apa, dah pagi-pagi ini elle memang agak MINGAI(biul) sikit... lagi pun apa salahnya kalau kita menghargai orang lain!!! bukan elle tak hargai follower lain~~~ cuma no.100 kan nampak molek sikit dari 1.... hhuhuhuhu~~~

Photobucket
kembar TIGA yang tidak SEIRAS... Copot, Ciput, Ceput(dari kiri)!!!
.
.
.

mula-mula elle ingatkan sapa? kemudian, PUNYALAH zoom... larrr budak ini!!! Se'Campus dengan elle... ceh~~~ malangnya afiq anda tak memenangi apa-apa hadiah lumayan... followers ke-1000 baru menang topup rm30... hahahahha~~~
.
.
.
p/s: besok lusa mesti turun 90 lebih balik... hahahahah~~~

ALLIFF@angau...

~ Tuesday, November 23, 2010 3 cerita

Logo: Koleksi Gambar2 Logo UiTM...

Photobucket

Ya Allah... sudah sekian lama masa berlalu!!! berakhir sudah semester ke-3 elle... dan baru HARI INI elle buka blogger TER'chenta ini... huhuhuhuhu~~~ bukan apa, elle ada misi negara harus dilakukan... MENAIKKAN CGPA elle yang demam sikit...
.
.
.
kepada readers, followers, yang tinggalkan jejak, dan SAMA WAKTU DENGANNYA... elle MOHON MAAF BERJUTA LEMON ampun sebab tak memberi respon... sibuk yang keterlaluan~~~ buka2 blog berhabuk, bersawang... ini pun elle kena kemas-kemas biar orang-orang yang resdung dan alergi akan kembali ke blog elle yang buruk ni... hahahahha~~~
.
.
.
jadi, hari ini POST PERTAMA bagi cuti sem ini elle nak berkongsi logo-logo UiTM yang elle reka-reki ketika bosan masa study week yang MemPresurekan~~~
.
.
.
"elle tengok kebanyakan Universiti lain bila elle google ada logo yang agak STYLE... tapi bila elle google "Logo UiTM dan Logo UiTM Berstyle"... huh~~~ sangat larr tidak ada... logo biasa jew... jadi, elle cipta beberapa agar dapatlah mana-mana pihak yang minat untuk menggunakkannya boleh guna ke jalan yang benar..."

.
.
.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
.
.
.
elle tak letak copyright a.k.a elle punya brand sebab nanti anda semua LECEH nak guna... jadi, berkenan? download sahaja... tiada halangan... cuma JANGAN korang kata itu korang cipta pula??? I C U IN COURT...
.
.
.
p/s: maaf yer kepada yang tinggalkan jejak dichat box dan elle tak balas... baru hari ini elle kembali ke blog elle!!!

ALLIFF@1bulan 2minggu...

~ 3 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!