Sisa-Sisa Coretan Elle

Apabila Tragedi "Que Sera Sera" terjadi...

~ Thursday, August 26, 2010
que sera sera Pictures, Images and Photos

salam 1blog kepada pembaca elle... agak berkurun dan berhabuk blog elle sebab tak diupdatekan... akhirnya elle terpanggil untuk update blog elle semula sebelum elle pergi ke kelas dan Friday's Pray... tak gitu??? heheheheh~~~

.
.
.
Apa Itu "Que Sera Sera"???

"bunyinya sumpah memang sedap didengar, elle baru tahu kewujudan ayat ini semalam masa kelas BEL 311... by Miss Zairah... Que Sera Sera bermaksud What will be will be... seakan-akan kita redha dengan apa yang terjadi!!! BERSERAH... bila sesuatu datang tanpa kita harap atau untuk terutama bencana atau MALAPETAKA!!! kita selalu redha... macam itulah situasi Que Sera Sera..."

.
.
.
If only you were here.... Pictures, Images and Photos

Tragedi "Que Sera Sera"...


manusia ni bila ada masalah baru pandai ilmu agama!!! orang kata ALIM tak bertempat... tapi sebenarnya dugaan yang kita dapat memang BAGUS sebab waktu itu kita tak akan lupakan Dia...
.
.
.
so, lagi banyak dugaan yang Dia bagi lagi ingat lah kita... tapi, jangan sampai 1 masa kita Vice Versa!!!
.
.
.
pembaca blog elle!!! janganlah terlalu berada di situasi Que Sera Sera sebab takut-takut lain yang jadi... Keburukan banyak lagi dari Kebaikan...

so cutee!! Pictures, Images and Photos
.
.
.
p/s: haissshhh... sendiri cari masalah sendiri TANGGUNG!!!

ALLIFF@que sera sera situation...

2 cerita:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

apa yg terjadi adalah takdir yg kita kena redha =)

ALLIFF ZAINURIN said...

betul 2... tapi selagi boleh usaha kt usaha kan!!! jgn x buat apa2 pas2 dah mengalah... huhuhuhu~~~

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!