Sisa-Sisa Coretan Elle

Bau Kau Dari Jauh Sudah Ku Kesan!!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket


selamat tengah hari kawan-kawan... wah memang teruja sekejap hari ini sebab dah terbau sesuatu... rumah terbakar??? nasi hangus??? orang tak mandi??? semua salah... tapi elle dah terbau semangat HARI RAYA... arghhhhhh~~~

.
.
.
memang tak sabar nak raya... sebab nak balik rumah!!! elle boleh dikategorikan orang yang homesick sebab hampir sebulan lebih elle tak balik rumah... memang kemaruk larr kan??? hehehehehe...
.
.
.
Photobucket

sedap online baca berita semasa(klik untuk tatapan)... ada pula budak tingkat(wing) lain buka lagu raya... aduh... kejam!!! terus datang sakit homesick...
.
.
.
Photobucket

apapun, azam raya kali ini elle nak kumpul duit raya banyak-banyak buat duit modal makan kat sini...


"PITIH DAH ABIH WEIIII..."


jadi sesiapa yang sudi ringankan tangan bagi duit raya kat elle tinggalkan di chat box... nanti elle e-mailkan alamat... rm1.00 tak main sangat... rm50.00 terus larr kan??? hehehehehe...
.
.
.
p/s: sapa kata elle tak dapat duit raya??? MUDA LAGI O.K...

ALLIFF@sleepy...

~ Saturday, August 28, 2010 1 cerita

Apabila Tragedi "Que Sera Sera" terjadi...

que sera sera Pictures, Images and Photos

salam 1blog kepada pembaca elle... agak berkurun dan berhabuk blog elle sebab tak diupdatekan... akhirnya elle terpanggil untuk update blog elle semula sebelum elle pergi ke kelas dan Friday's Pray... tak gitu??? heheheheh~~~

.
.
.
Apa Itu "Que Sera Sera"???

"bunyinya sumpah memang sedap didengar, elle baru tahu kewujudan ayat ini semalam masa kelas BEL 311... by Miss Zairah... Que Sera Sera bermaksud What will be will be... seakan-akan kita redha dengan apa yang terjadi!!! BERSERAH... bila sesuatu datang tanpa kita harap atau untuk terutama bencana atau MALAPETAKA!!! kita selalu redha... macam itulah situasi Que Sera Sera..."

.
.
.
If only you were here.... Pictures, Images and Photos

Tragedi "Que Sera Sera"...


manusia ni bila ada masalah baru pandai ilmu agama!!! orang kata ALIM tak bertempat... tapi sebenarnya dugaan yang kita dapat memang BAGUS sebab waktu itu kita tak akan lupakan Dia...
.
.
.
so, lagi banyak dugaan yang Dia bagi lagi ingat lah kita... tapi, jangan sampai 1 masa kita Vice Versa!!!
.
.
.
pembaca blog elle!!! janganlah terlalu berada di situasi Que Sera Sera sebab takut-takut lain yang jadi... Keburukan banyak lagi dari Kebaikan...

so cutee!! Pictures, Images and Photos
.
.
.
p/s: haissshhh... sendiri cari masalah sendiri TANGGUNG!!!

ALLIFF@que sera sera situation...

~ Thursday, August 26, 2010 2 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!