Sisa-Sisa Coretan Elle

Maafkan Elle!!! Berikan Elle Masa...

~ Monday, July 5, 2010
Photobucket

selamat malam kepada pembaca blog elle!!! aduhai... rindunya dunia blog ini!!! bukan apa, since elle masuk UiTM Segamat agak kurang dapat online kerana bilik elle tak dapat WiFi... jadi, terpaksalah elle merayau ke wing(floor) orang lain untuk online...

.
.
.
"kenapa elle minta maaf!!! kerana sudah lama tak update blog dan maaf jika elle tidak berbalas kunjungan!!! insya'allah jika diizinkan, hujung minggu ini elle akan terjah blog-blog kawan2 elle!!! terutama En.Jericho.... heheheheh!!!"

.
.
.
dan jangan lupa saksikan update terbaru elle berkaitan Teater yang bakal diadakan di UiTM Segamat arahan Rahimah Muda bertajuk Tanah Lindungan Tuhan...
.
.
.
Photobucket

kepada Encik Anonymus!!! maaf... elle bukan tidak mahu memberikan pandangan cuma tiada isu yang berat rasanya yang ingin elle kupas!!! insya'allah selepas selesai teater elle akan kupas beberapa isu!!!

.
.
.
p/s: rindu traffic yang menjulang macam saham Dow Jones yang sedang naik...

ALLIFF@sibuk nak gantung flyers!!!

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!