Sisa-Sisa Coretan Elle

Tahniah Kepada ANAK UPU!!!

~ Thursday, June 24, 2010
Photobucket

ok... post kali ini elle tak mahu cerita panjang lebar!!! cuma nak ucapkan Tahniah kepada mereka yang berjaya menyambungkan pelajaran ke IPTA melalui UPU... elle juga merupakan bekas pilihan UPU!!! heheheheh...

.
.
.
"jadi, selamat maju jaya!!! apa yang elle nak katakan kepada mereka2 yang dapat membawa diri ke Menara Gading jagalah diri elok-elok!!! tidak kira anda Diploma atau Degree kerana U ini orangnya dari seluruh pelosok Malaysia!!! jadi peel(perangai macam2...)"

.
.
.
dan Elle nak ucapkan juga Selamat Datang kepada calon/bakal pelajar UiTM Johor, Cawangan Segamat!!! korang tidak akan menyesal dengan UiTM sini... gempak HABIS!!! dan kepada mereka yang bakal belajar di UiTM Segamat nantikanlah carian cop untuk kad merah(nanti korang faham!!)
.
.
.
klik untuk semakan (UPU SEMAKAN)
.
.
.
Photobucket

dah jumpa elle jangan lupa bertegur!!! eratkan silaturahim... Elle tak makan orang tapi BAHAM!!! hehehehhehe...

.
.
.
p/s: walaupun Hutan tapi sebelah dengan jirat(kubur) cina yang terbesar di Asia Tenggara...

ALLIFF@penat!!! besok nak keluar...

4 cerita:

SD said...

ayat yang last tu cam pelik sket, walaupun dlm hutan tapi sebelah jirat cina...nak bangga ke nak apa nie??????Pelik2....

ALLIFF ZAINURIN said...

yg las 2 ada dua2!!! sindir n bangga!!! bukan apa... sebelah kubur... sunyi!!! bila time exam kita akan hargai si mati... heheheheh!!!

SD said...

owh..gitu plak erk...hahahhahahha....boleh diterima....

Fakharuddin said...

xnk cerita wing 3A ke?..

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!