Sisa-Sisa Coretan Elle

Sekalung Budi Kepada PENGHANCUR MASA DEPAN AKU... acknowledgrment buat mu!!!

~ Thursday, June 10, 2010
Photobucket

"post kali ini elle bawakan khas oleh UiTM dan ditaja oleh iStudent Portal!!! dengarlah sekalung budi dari elle buat mereka yang menjadi KUNCI UTAMA KEGAGALAN ELLE!!!"

.
.
.
pertama sekali elle ingin panjatkan kesyukuran kepada lecturer2 yang sudi mengajar elle dengan ikhlas terutama Ms.Tan Yan Ling kerana tak pernah pay attention pada saya!!! kemudian saya banyak2 bersyukur kepada PENCIPTA DOTA kerana berjaya menciptakan satu permainan yang mengkhayalkan saya...
.
.
.
Photobucket

jutaan terima kasih juga keatas Facebook yang tak pernah lekang dengan perkara-perkara yang membuatkan saya LALAI untuk fokus dalam pelajaran!!! tidak lupa juga kepada kawan2 saya yang sentiasa membekalkan saya MOVIE LATEST supaya saya asyik menonton dan lupakan apa itu erti belajar!!!

.
.
.
akhir kata, setinggi2 penghargaan pada MEREKA semua dan jasa mereka saya tak akan lupakan!!! moga2 TUHAN MERAHMATI KAMU...
.
.
.
p\s: bukan mengutuk tetapi POST ini akan sentiasa mengingatkan elle akan LALAInya benda2 nie!!! btw dah delete akaun FB...

ALLIFF@sedih+kiciwa...

6 cerita:

I-nie91 said...

dont blame on all those things,.
but blame on ur self my frenz,.
same goes as me,.be strong,.
jdi kan yg lepas 2 sbg pengajaran tok mase depan kiter,.

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

@aini betul2... memang ini semua salah aq... tapi sedih punya pasal!!! eh, ko ckp mcm nie sbb nak srh aq active fb balik yerr??? nyampah x leh nak delete...
.
.
.
btw, org geram berpikiran cetek!!! hahahahaha... macam aq time 2!!! n lupa lak... 2jam aq meratap result 2!!! pas2 aq pikir balik... ala, RAMAI lagi yg dismiss... patut aq bersyukur!!!

Fakharuddin said...

:)
;p
:)

^o^ :) :)

:)

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

ko sehat x din result ko??? klu ko on9 nie aq kira mesti result ko gmpk an???

Fakharuddin said...

result aq masih ag d awangan..xbleh nk masuk line student portal..
ngah cuak nie..

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

@Fakharuddin... xyah risau!!! aq dah cek an tok ko din... huhuhuhuh!!!
.
.
.
gurau larr line macam ape nak pulak cek!!! klu ko sungguh nak tau... ko pegi minitranskrip... dpt cek c2!!! ramai lari c2...

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!