Sisa-Sisa Coretan Elle

Persoalannya Siapa AntiChrist, Freemason Dan Illuminati???

~ Thursday, June 17, 2010
Photobucket

"haaaaa, elle buat post kali ini sebab elle rasa ramai yang tersalah tafsir mengenai mereka!!! jadi elle harap polis entry elle kali ini dapat membantu pembaca memperbetulkan penilaian mereka terhadap mereka2 diatas!!!"

.
.
.
-pertama sekali, antichrist kalau diterjemah bermaksud anti-Kristian tapi ramai yang merasakan ia merujuk kepada golongan/manusia/orang/kumpulan yang anti kepada agama ini!!! kenyataan itu hampir tepat namun tidak betul sama sekali!!!
.
.
.
sebagai islam anda pasti sudah mendengar mengenai Dajjal??? jadi antichrist itu sebenarnya Dajjal dan orang Christian memanggil anti-christ manakala yahudi memanggil Armilus... so, faham???
.
.
.
-Freemason merupakan satu pertubuhan yang sulit dan sudah lama bertapak di muka bumi!!! ulama berpendapat tujuan utama freemason, mengambil kembali tanah Palestin dan membina semula King Solomon's Tample atau lebih dikenali Haikal Sulaiman...
.
.
.
mereka mengamalkan upacara mistik dan dikatakan Gereja Katolik dan Gereja Protestan menolak pertubuhan mereka kerana Freemason mengamalkan konsep semua agama sama!!!
.
.
.
-Dengan cogan kata New World Order atau lebih dikenali Novus Ordo Seclorum mereka membawa nama Illuminati bersama!!! ramai yang menyangka pertubuhan ini merupakan anti-Islam, namun hakikatnya pertubuhan ini dipercayai(terlalu rahsia aktiviti diorang) ingin membina sebuah kerajaan baru yang tiada agama(Kristian/Islam/Yahudi)...
.
.
.
Photobucket

boleh dikatakan mereka anti-agama!!! banyak tragedi yang berlaku pada dunia masa kini dipercayai merupakan rentetan dalam membina Kerajaan/Pemerintahan baru...

.
.
.
p/s: banyak lagi maklumat tapi ini yang mampu elle kongsi!!!

ALLIFF@tidur...

2 cerita:

Fakharuddin said...

bgus info ko tu..

i like...

Ezao' Edogawa said...

baru faham sikit2. sbb sebelum ni xpernah tahu pun. tq elle! polis entri anda membantu pengatahuan am saya! hee~

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!