Sisa-Sisa Coretan Elle

Mari Beramai2 Memeriahkan UiTM Bloggerz!!!

~ Monday, June 14, 2010
Photobucket

hahhahaha... sebelum ini elle tengok ada satu U agak banyak juga dia punya followers!!! tapi elle tak tahu larr dia via FB ataupun blog... so, baru tadi elle buka blog elle dan cek di bahagian ILearn bersama elle... terjumpa larr satu link ke facebook!!! membuat promotion mengenai UiTM Bloggerz...

.
.
.
Photobucket
"elle bukan admin mahupun co-creation!!! tapi elle cuma ingin mengajak kawan2 blog sekalian yang belajar di UiTM tidak kira kampus mana atau pun alumni UiTM... jom join!!!"

.
.
.
sila tekan untuk bawa anda terbang ke Facebook UiTM Bloggerz!!!
.
.
.
jadi apa lagi??? jom meramaikan lagi manusia2 disini... heheheheh!!!
.
.
.
p/s: orang buat kita pun kena buat!!!

ALLIFF@huhuhuhuhuhu... serius tak ada idea!!!

6 cerita:

nas said...

yay...saye da join...orang ke-3 lak tue...slamat bekenalan....uitm mne? kos aper?

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

nas... elle dari kampus johor cawangan segamat!!! heheheheh...

MaryamJamilah said...

wah.. sy sudah hampir alumni. in between student n kerje. :p
ade ape2 event buzz la. windu dah kat uitm.

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

heheheheheh!!! best kan jd student uitm Cik Maryam Jamilah... huhuhuhu!!! xpew2... join jew... nnt papehal akan diin4m disana...

nas said...

owh..segamat...tahu2....amek dip kn? amek aper? ak amek acc kat shah alam...:)

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

@nas... elle amik investment!!! huhuhuhu... rsnye 3 kampus jew ade... hahahaha!!!

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!