Sisa-Sisa Coretan Elle

Kemana Kau Menghilang??? PULANGLAH...

~ Tuesday, June 29, 2010
Photobucket

huhuhuhuh!!! sedih... blog ini dicoret dengan linangan air mata!!! poyo je elle ni... tapi memang serius elle katakan sedih bila kucing elle tak balik rumah dan masuk hari ini almost 3 hari...

.
.
.
selalu kalau balik pagi-pagi selepas berfoya-foya dia akan ketuk pintu dalam 2-3pagi!!! tapi tak ada... dan kalau orang tak bukak pintu dia akan tidur kat tempat letak kasut... dan bila subuh orang nak pergi kerja, buka pintu dia pun masuk!!! TAPI TAK ADA...
.
.
.
sebelum dia hilang dia sakit tangan!!! bahagian pergelangan... 2 hari juga baru nak sembuh!!! mengalahkan pesakit denggi, tapi lepas sihat terus tak balik rumah... PELIK???
.
.
.
"nama kucing elle MAYAU... kelakarkan??? tapi elle suka nama tu... sebab dia keluar bunyi bukan meow tapi myau!!! hahahhaha... dia 97% hitam dan 3%putih di perut dan dada!!! bila kena matahari dia akan tukar kepada warna COKLAT!!! kalau diikutkan dia jenis kucing lembut, jadi itu yang buat elle risau kalau gaduh dan KIUK..."

.
.
.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



kepada MAYAU jika anda baca coretan Tuan anda!!! sila pulang ke pangkal jalan... elle nak balik sabtu ini ke Segamat!!! harap sempat jumpa... huhhuhuhuhu!!!

.
.
.
mak dia COMEL!!! sebulan sebelum ini pun buat hal macam ini... masa hari MAYAU sakit COMEL datang balik... dan masa nak ambil COMEL dia lari!!! lebih kurang 15 minit elle kejar... dapatlah akhirnya, tapi nak tahu tak??? DIA DAH TAK KENAL TUAN... tak tahu larr dah lupa atau marah sebab dia baru lepas beranak!!!

Photobucket
INILAH COMEL!!!

Photobucket
.
.
.
dan KIKI kucing yang annoying dalam rumah ini pun dah hilang!!! dan ABU KELELE... kucing yang jumpa di taska adik hilang gak!!! baru 3 minggu duduk rumah dah lari... rasanya LUPA JALAN kot....
.
.
.
tapi elle rindu gila dekat MAYAU!!! huuhuhuhu...
.
.
.
p/s: MAYAU memang kucing yang baik!!! penyabar dan TAAT...

ALLIFF@kepiluan...

4 cerita:

Ery Farieha said...

comelnye
nape die larik?
huhu cedey2~

jom tgk kucing kt blog sy lak :D

fadhlinaafifah said...

HEHE suka tgk lelaki syg kucing. msti dia balik punya. jgn risau

SyahNas80 @ Nana said...

lor.. kemana plak menghilang.. serius.... kalau kucing manja ngan kite tiba2 takder sure sedeykan? tu ar aritu kucing russian blue cat akak.. "BOBO" buat hal n FIL bagi plak kat member dia.. hampir 2 minggu akak sedey.. ari2 nangis.. huhu..

tapi kali ni akak dah ada kucing baru.. amat manja n comel... nama dia QIQI.. betina..

pada kucing ELLE si MAYAU.. silalah pulang ke pangkal jalan.. tuan mu merinduimu... hehe..

ALLIFF ZAINURIN said...

fadhlinaafifah: 2 larr harap2 gila2 dia balik before elle balik ke segamat!!! ntah bl lak jmp 2...

kak syahnass80: huhuhuh!!! sedih... rasa nak nangis!!! semalam jalan2 kat blog ariffshah pas2 die ada entry bout kucing mati!!! elle baca comm org kata kucing lari sebab dia tau dia dah nak mati!!! MENANGIS...

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!