Sisa-Sisa Coretan Elle

Inilah YANG TERJADI bila join gengblogger!!! TAK PUAS HATI???

~ Thursday, June 10, 2010
Photobucket

"haaaa sape tak puas hati baca!!! tak puas juga, join gengblogger... KENAPA??? sebabnya, bila elle join gengblogger!!!"

.
.
.
mula2 sekali apa yang jadi??? dalam satu2 post elle dapat 5 pembaca serentak... elle tahu ada yang pernah dapat berpuluh!!! tapi, elle baru so ini berita BAIK...

Photobucket
.
.
.
kunjungan rasmi dari PERANCIS... hahahahah!!! kebetulan je tu... Me'Armour!!!

Photobucket
.
.
.
FOLLOWERS ke 30++!!! hahahahah semangat je kan??? tapi sumpah elle katakan... blog elle dah tua since November 2008!!! macam tak percaya je kan??? TAHNIAH Mr.30!!! anda tak menang motor!!!

Photobucket
.
.
.
tak sampai 5 saat PING lihatlah perubahan wajah beliau... dah 29... umppphhhh ke 35!!! fewittt!!!

Photobucket
SEBELUM...

Photobucket
SELEPAS 10 SAAT++..
.
.
.
dapat iklan KFC!!! yang paksa org tekan dan link yang membawa kita ke IKLAN itu...

Photobucket
.
.
.
apa yang elle nak katakan terima kasih gengblogger kerana memberi saya laluan yang benar!!! this is my water moment... adeh, ko pikir nuffnang nak kasi KAMERA??? ahahahah... tapi kalau gengblogger wat contest promo GB elle macam boleh menang kan???
.
.
.
apa2 pun elle yakin korang selalu tertarik dengan tajuk!!! kalau cerita best tapi tajuk kurang... ORANG TAK KLIK gak... so, letak tajuk best biar org klik!!! Tapi, ingat... jgn tajuk best isi kosong...

Photobucket
MEMANG ELLE PANDANG TERUS KLIK TIME 2... SORI OWNER!!!
.
.
.
p/s: release tension!!! sedih coz ada cacat cikit dalam result...

ALLIFF@nak tido dah!!! PING DULU...

6 cerita:

ChuyRy said...

popular aku kejap jd mr30..bhak3..nak moto kriss xD

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

hahhahaha!!! tahniah yerr... buat pertama kali ada 30 followers... motor ssh cikit arr... lg beberapa tahun claim kat edaran tan cheong motor berhad!!! hehehehe...

Nana said...

Tompang tanya .. gengblogger tu apa?

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

@nana... gengblogger tu macam tempat untuk blogger sekalian berkumpul... macam mana nak cakap, ala-ala facebook tapi spesel utk blogger dan membantu org2 naikkan traffic...
.
.
.
tp kalau nana nak join elle sarankan beramah mesra dgn dorg!!! sebab gengblogger nie MEMANG PERAMAH dan KOOL... have nice day..

hans said...

aku ping jer dkt sana
hahaha

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

@hans... elle juga!!! tapi kadang2 ada entry best2 mula blogwalking sana sini... seronok merayau ke blog org... kdg2 2 adew blog perghh gempak habis... tapi skunk nie blog2 yg ada kat malaysia cantik n unik... masing2 adew stail sendiri...

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!