Sisa-Sisa Coretan Elle

Gembiranya!!!

~ Monday, June 14, 2010
Photobucket

maaf larr elle
Ter'OVER' jap... huhuuhu!!! bukan apa elle terlalu gembira coz dapat kolej...
.
.
.
"actually kolej merupakan kata ganti kepada hostel di tempat kami!!! so, if me mention about kolej... jadi ia bermakna Hostel!!!"

.
.
.
Photobucket
Inilah KOLEJ TAMING SARI... yang elle duduk dari part 1!!!

sesiapa yang baca!!! terima kasih larr... expecially kepada
FAJAR yang tidak kering peluh jarinya bertanyakan pasal elle yang kurang aktif!!! bukan apa, elle sebenarnya ada masalah dengan backbone even 19 tahun... hahahahah!!! sebab itu anlene perlu dijadikan teman...
.
.
.
thanx FAJAR!!! haaaa, berminat nak tahu tekan saja nama dia... korang akan dilayangkan ke blog FAJAR...
.
.
.
p/s: tempat kita orang susah nak dapat kolej sebab terhad!!! next sem pula intake dalam 2000++... GILAKAN??? so, bila dapat macam emas turun dari langit!!!

ALLIFF@tulang belakang KU sudah baik...

4 cerita:

Dikjaa said...

terharu nyerrrr. hehehe. of coz la i care bout my campus-mates ni. heh. netol ke ape yg sy sebut ni. hahaha. biar la. Wah, bgs la kamoo suke minum susu. bagus utk backcone kamoo kn. Kan da sehat tu. Bagos3. No more worries. heee. Susah nk jmpe llaki minum susu. kuang3. Tapi fjar suke. lalalala~ Selamat hari sihat utk Elle ! Yeay! :)

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

hahahhaha!!! ur welcome... kita kan sedara sesame blog and sesame kampus!!! dun wori... alah, lagi pun bkn susu putih but choc... hahahah!!! putih 2 elle suka yang full cream jew...

MiszMaryaNe said...

tah, tah, tahniah en elle,
dpt duk kolej,
blaja rajin2 nor..=P

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

ter...ter...ter...terima kasih cik maryane!!! heheheheh... tp x kan larr trimas jew cik nuff x dpt??? heheheheh!!! nnt elle singgah kasi cik nuff lg kat cik maryane!!!

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!