Sisa-Sisa Coretan Elle

Episod 2: Jalan-Jalan Sebelum Naik Sem...Memang Terbaik!!! MURAH...

~ Sunday, June 27, 2010
okey kali ini elle nak buat promotion kepada mak cik yang jual kek!!! tadi... bersamaan 27 Jun 2010 jatuh pada hari Ahad elle dan family pergi mydin untuk beli barang dapur dan barang keperluan di UiTM Segamat nanti...
.
.
.
jadi lalu larr satu booth kat tingkat atas!!! ada jual pastry dan kek... 1box(3 pieces) rm6.00!!! memang tersangatlah murah dan berbaloi... kalau sesiapa yang pernah makan jangan bandingkan dengan Secret Recipe(SR) ye!!! kita orang satu family ambil bout 4box=12pieces... bukan TAMAK tapi gelojoh!!! hahhahaha... GURAU saja...
.
.
.
nasib baik dengan pantas elle sempat SNAP2 sebelum di"Ngap oleh mak cik2 sekalian!!!
.
.
.
Danish Pastry Centre(klik untuk ke Facebook mereka)
.
.
.
Photobucket
Kasi tengok Box dulu!!! heheheheh... siap ada Kupon tu!!!

Photobucket
ini tiramisu dan blackforest!!!

Photobucket

Photobucket
strawberry topping!!! lupa nama dia...

Photobucket
CHEESE cake milik elle!!! not bad tau...

Photobucket

Photobucket
Chocolate moist!!! yang tepi tu vanilla kot...

Photobucket
minum pula dengan teh tarik!!! OK itu memang sangat cool...
.
.
.
Inilah terjadi selepas makan!!!

Photobucket

Photobucket
.
.
.
pemandangan yang sempat ditangkap!!! while tengah ambil feeling...

Photobucket

Photobucket

Photobucket
sorry Argentina tu tersesat!!! elle tak sokong Argentina... go go go Brazil!!!
.
.
.
p/s: agak penat kaki 2 hari berturut2 berjalan!!!

pp/s: hahahahha!!! bout date terlupa nak setting...

ALLIFF@ok nak blogwalking pula...

8 cerita:

SyahNas80 @ Nana said...

Wah...cm best jer.. Akk ni pntg tgk mkanan.. Huhu jauh ar plak sampai ke sana nk bli.. Haha elle pos kn je kt akk leh.?? Haha gurau je..

SyahNas80 @ Nana said...

Wah...cm best jer.. Akk ni pntg tgk mkanan.. Huhu jauh ar plak sampai ke sana nk bli.. Haha elle pos kn je kt akk leh.?? Haha gurau je..

SyahNas80 @ Nana said...

Wah...cm best jer.. Akk ni pntg tgk mkanan.. Huhu jauh ar plak sampai ke sana nk bli.. Haha elle pos kn je kt akk leh.?? Haha gurau je..

ALLIFF ZAINURIN said...

hehehhehe!!! kak syahnas80... nnt elle post gambar!!! ngee~~~ tp not bad arr kek 2...

Sharinginfoz said...

bagus itulah pengguna yang bijak

ALLIFF ZAINURIN said...

sharinginfoz!!! hhahahaha... tapi ok larrr!!! xdew larr mcm 1slice 2 rm10++... nak kata sedap pun biasa kan!!! sila lah mencuba nnt belikan utk elle sekali...

Fay Nana (Cik Fana) said...

owh terliur ha tengok kek tu. XD

Ezao' Edogawa said...

gambar-gambar kek tu lagi lah tak menahan.
terliurr dibuatnya. .....! !!!
sedapnya cik.elle.

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!