Sisa-Sisa Coretan Elle

Episod 1: Jalan-Jalan Sebelum Naik Sem!!!

~ Sunday, June 27, 2010
ok, hari ini elle nak kongsi cerita apa yang berlaku semalam!!! iaitu bersamaan 26 Jun 2010... jatuh pada hari selasa... benda ini asalnya reunion kelas(TIDAK RASMI...) tetapi disebabkan dah hujung bulan 6 ramai orang agak sibuk... dan penyertaan hanya 8 orang daripada 28 orang!!!
.
.
.
kita orang jalan2 di One Utama... asalnya aktivit kita orang tengok wayang, karaoke dan main bowling(student dapat rm3.50 diOU!!!)... seperti yang elle rangkakan dan seperti biasa juga mereka2 ini buat perangai akhirnya aktiviti kita orang merayap dan tengok wayang!!! hahahhaha...
.
.
.
so, let picture do the talk!!! BERMINAT SCROLL KE BAWAH YE...
.
.
.
YA AMPUN... mula2 janji pukul 11!!! so, elle pergi OU awal sikit... jadi sampai dalam pukul 11++ pagi... dan inilah mak cik yang sampai pukul 12.44 tengah hari!!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
AKAK ni segan sikit!!! heheheheh...

Photobucket
.
.
.
lepas habis tengok wayang!!! ingat nak pergi KARAOKE... tapi tak okey pun... jamban penuh!!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
.
.
.
INILAH tuan tanah... hahahahha!!!

Photobucket
.
.
.
insya'allah 2012 kita orang akan adakan reunion besar-besaran!!! setiap 5 tahun sekali elle rancangkan... 2012 dalam perancangan dan mungkin nak pergi Pulau Tenggol(klik untuk lihat)...
.
.
.
p/s: Tenggol terbaik!!! pernah pergi masa kecik... masa kecik parent memang kuat bawa pergi pulau...

ALLIFF@nak update blog lagi...

3 cerita:

Hazirah Barakbah said...

rindu OU. dah lamaaaaa tak g. any changes?

Shannice said...

selendang sapa awak pakai???... ahahak :P

ALLIFF ZAINURIN said...

shannice: 2 bukan selendang... actually mmg selendang pown but laki nyerr!!! n elle punya...

hazirah: hmmmm!!! x banyak pown rasanya... cuma ada kedai bertukar!!! tapi macam biasa ramai macam dl!!! ngee~~~

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!