Sisa-Sisa Coretan Elle

cuti-KU hampir HABIS!!!

~ Sunday, June 13, 2010
Photobucket

yeh...yeh...yeh!!! hari ini 14 Jun... lagi 3 minggu elle pulang ke kampus halaman!!! bagi sesiapa yang dapat tiket ke IPTA tajaan UPU!!! tahniah... elle juga bawah tajaan UPU!!! ngee~~~ korang belajar elok2... dan bagi sesiapa yang bakal menuntut di UiTM Segamat??? jumpa tegur2 larr maybe dapat mengeratkan lagi silaturahim antara blogger an???
.
.
.
korang pernah tak cuti sem yang begitu lama!!! then, bila dah nak habis cuti korang akan rasa excited dan RINDU gile kat kampus halaman... macam nak balik kampung time raya je...
.
.
.
"ahahaaha... bila cuti dah nak habis maka elle pown sibuk2 kan diri dengan mengemas, beli barang runcit seperti garam(eh, what for sorry gula), coffee, bisikot, salipal(selipar), dan etc..."

.
.
.
dan seperti cuti2 sebelum ini!!! kita orang(kawan kelas sekolah), plan nak gi hang out(lepak macam bunyi tak best!!! KANG ADA KATA AKTIVITI X BERFAEDAH...) bersama2 sebelum kita orang pulang ke tempat masing... ada cheras, johor, kuala selangor, puncak alam, KL, bangi, and etc!!!
.
.
.
Photobucket

actually elle tak suka cuti lama2 sebab elle bukan jenis suka duduk diam... lagi best sibuk2 dari duduk!!! itulah sebabnya elle jadi penyibuk kat sana... huhuhuhu!!!

.
.
.
p/s: nantikan sebentar lagi!!! sambungan... boleh kata ada sambungan juga...

ALLIFF@actually tak tahu nak polis entry apa...

4 cerita:

c0mpsis said...

la.. dak segamat ke?
oppps..
tak penah nampak..hikhik.. akak br abis bljr sem lepas kat uitm segamat..wink.
bljr elok2....
uitm segamat dan burger segamat dihati..wink

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

hehehehhe!!! tahniah akak senior sebab dah grad... btw yup burger 2 memang terbaik... xpew 1day elle akan buat preview bout makanan spesel kat segamat... heheheh!!! tggu gambar jew nih!!!

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

waahhh dapat tajaan....best giler la.....keputusan cemerlang

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

hahahahah!!! agak kelakar part result 2!!! heheheheh...

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!