Sisa-Sisa Coretan Elle

Bila Hati Dah Sakit!!!

~ Wednesday, June 9, 2010
Photobucket

sumpah elle katakan!!! dalam minggu sebelum ni, bulan-bulan sebelum ini Nuffnang elle tak muncul-muncul... cuma ada sekali sahaja dia muncul masa elle buat review mengenai Alice In Wonderland...
.
.
.
tapi dalam minggu ini Nuffnang elle lepas dikorek HTML sana sini... dapatlah dia munculkan diri!!! mula-mula elle risau jika dia hanya munculkan diri buat sementara waktu sahaja... tapi elle buka setiap hari dan hampi setiap masa dia ada!!!
.
.
.
DAN MULAI SEMALAM... dengan tiba-tibanya dia hilang dari pandangan!!! bukan apa... nak cakap sikit larr!!! nuffnang ini macam suka hati je bila dia nak ada, dia ada... bila dia rasa tak nak ada dia tak nak ada...

.
.
.
mesti ada pembaca rasa blog elle ini tak best traffic tak OK!!! memang larr... blog baru nak UP(dah lama tapi since join gengblogger n lain2 baru traffic sihat sikit!!!)...
.
.
.
Photobucket

mesti yang baca ada cakap elle tamak!!! weh, kalau tak nak keluar cakap... elle register pakai e-mail elle!!! SO, BUKAN CIK AKAK2 DISANA TAK BOLEH E-MAIL KAN???
.
.
.
common, kalau elle daftar nuffnang but iklan tak ada nak buat side income baik tak payah... macam orang beli peti ais tapi still simpan ikan, ayam, daging mentah kat luar peti ais!!! BUAT APA GUNANYA KAN???
.
.
.
kalau blog elle tak layak nak keluar iklan tu cakap!!! anytime boleh padam...
.
.
.
BUKANLAH marah... tapi kadang2 fikir!!! kalau asyik tak keluar memang alamat tak naik larr side income elle!!!
.
.
.
kepada nuffies:- sorry!!! ini hanya luahan...

p/s: saya bukan Hanis Zalikha OK!!! so, traffic tak hebat macam dia...

ALLIFF@tunggu pukul 12 result keluar...

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!