Sisa-Sisa Coretan Elle

Berperang Dengan UiTM!!! Picit....

~ Wednesday, June 9, 2010
Photobucket

aiyooo... tajuk kali ini memang menguji kesabaran elle!!! bukan apa, hari ini elle kena berperang dengan UiTM iStudent Portal... tapi korang jangan salah sangka!!! BUKAN perang pisau pedang tapi perang picit/tekan sebab result examination keluar hari ini...

.
.
.
mana larr x sibuk!!! cuba korang bayangkan UiTM ada berapa banyak cawangan??? satu kampus pula ada berapa ribu??? hahahahahha... mana tak hang!!!
.
.
.
nie detik-detik ketika perang picit bersama UiTM!!!

mula masuk larr dl iStudent Portal... nak masuk YA ALLAH!!! berdosa... asyik2

Photobucket
.
.
.
punya cuba lah cuba!!! dalam ke berapa juta lemon(teringat zaman budak2!!! taklarr kenapa kita guna lemon??? hmmmm...) tau dapatlah ini...

Photobucket
.
.
.
elle dapat masuk dan berjaya!!! hahahahahha... tapi peperangan belum tamat!!! nak pula pergi ke Examination Result!!!

Photobucket
.
.
.
nie pown sama!!! berjuta lemon elle tekan... haaa!!! sampai button enter F5(refresh) pun dah longgar... TAK HABIS2 keluar ini...

Photobucket
.
.
.
bila dah tak tau larr nak cakap!!! lemon punya atok lemon... last2 dier keluarlah benda alah nie...

Photobucket
.
.
.
PUNYA PANAS BETUL LARR!!! HAAAA, GI MAM!!! malam nanti elle cek... pukul 12... sunyi sikit!!!
.
.
.
p/s: rasa macam excited nak cek lak!!!

ALLIFF@watching RMK-10

2 cerita:

liyana aziz said...

good luck! yana dah dapat cek.. heeheheh.. alhamdulillah, kesulitan yg sedikit

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

thanx yana!!! tgh cuba...

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!