Sisa-Sisa Coretan Elle

Berborak: Jom Berfikir Buat Sementara Waktu!!! Nak Baca??? Klik Saja...

~ Wednesday, June 16, 2010
Photobucket

haaaa, polis entry elle kali ini tidaklah berat dan berduyun2 ayat!!! hehehehe... tapi saja nak kongsi apa yang kadang2 terlintas dalam fikiran elle secara tiba-tiba sahaja... so, elle yakin korang pasti pernah alami perkara seperti ini kan???

.
.
.

"orang kata BERFIKIR dapat menambahkan sel otak!!! jadi, alang-alang sel dah berkarat dan reput macam elle yang cuti DUA BULAN... mari kita berfikir!!!"

.
.
.
Perkara/Benda Yang Membuatkan Elle Berfikir!!!


*kalau mat salleh famous larr juga ayat ini!!! tapi memang elle asyik memikirkan "siapa yang datang dulu??? ayam ke telur ayam??? kalau ayam mana datang telur 2??? kalau telur mana pula datangnya"...

*kita kalau normal mesti akan kurang GEMAR dengan kehadiran lalat/nyamuk/serangga yang melecehkan... kenapa haiwan yang tak kacau elle PUPUS dan NAK PUPUS??? bukannya lalat dan nyamuk???

*macam mana kod binari boleh jadi begitu hebat??? korang tengok matrix??? yang ada no. 0 dan 1 sahaja??? itulah kod binari...


*otak yang kita guna dari lahir dulu tak sampai 10% pun... haaa??? sapa tak tahu catat!!! kalau kita dapat guna otak kita 100%, boleh ke kita ada kuasa psykik angkat barang dengan tengok je??? hehheehhe...

.
.
.
elle tahu mesti yang baca ada jawapan or akan cakap biarlah mereka atau ITU CIPTAAN ALLAH!!! tapi ingat ALLAH cipta ada sebabnya... tapi ini apa yang elle terfikir kalau MELOPONG...
.
.
.
Photobucket

barangsiapa yang rajin nak berkongsi perkara yang nampak remeh tapi macam berat dengan elle!!! tinggalkan comment yerr!!!

.
.
.
p/s: yang excited sangat part psykik 2!!! hahahaha...

ALLIFF@updating and blogcrawling...

2 cerita:

Ezao' Edogawa said...

otak dari kecik sampai skg yg kte guna cuma 10% je??? kalau cmtu 90% lg kte xgne lah? kuasa psiki tu. best gak kalu dpt smpai ke tahap tu. tapi persoalannya bagaimana? saya pun kurang memahami. ;)

elle. cara awk berfikir hebat!

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

@Ezao' Edogawa... hahahhaha!!! tp serius memang 10% sahaja... rs nya klu ade lebih dr 10 pown tak sampai 20%... hhuhuhuhu!!! HEBATkan??? btw thanx...
.
.
.
tapi memang kalau guna 100% mesti lagi hebat!!!

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!