Sisa-Sisa Coretan Elle

Award "Top Blogger 2010"... Mengapa Semua Ini Terjadi???

~ Tuesday, June 15, 2010
Photobucket

inilah kali pertama elle dapat award!!! hahahahha... memang serius elle tak tahu nak buat apa!!! so, elle hanya ikut apa yang dilakukan oleh Tuan Tanah!!!

.
.
.
"Ucapan Poyo ELLE: mula2 saya panjatkan syukur kepada Illahi kerana memberikan semangat... aiyooo poyo teramat pula..."

.
.
.
tak apa, meh kita bersama berterima kasih kepada Cik Fajar(g4d15 m3r4h j4m8u) kerana sudi memberikan award yang agak bermakna bagi elle!!! hahahahhahaha... TERIMA KASIH juta-juta lemon kepada Cik Fajar(g4d15 m3r4h j4m8u) sekali lagi...
.
.
.
Sesi Soal Jawab Bersama Elle!!!

1. Apa nama blog elle dan kenapa elle letak nama itu???

*blog elle bernama If We Have No Peace, It Is Because We Have Forgotten That We Belong To Each Other kerana ia ungkapan dari Mother Teresa. Kalau korang hanyati quote ini korang akan faham betapa bernilainya kata2 beliau.

2. Apa nama URL blog elle dan dari mana datangnya idea itu???


*ini URL elle http://alliff26.blogspot.com, alliff merupakan nama sebenar elle dan ejaan paling betul dan 26 itu merupakan tarikh elle ter'beranak ke bumi yang nyata ini!!!

3. Apa method dalam penulisan elle???

*eleh macam tak biasa pula... kaler2, adew 3 dot!!! every each entry ada p/s... dan last entry ALLIFF@ bermaksud apa yang elle rasa, fikir, atau buat waktu itu!!!

4. Penah terasa nak hapuskan blog??? Sebab musababnya???


*tak pernah!!! blog ini elle sayang gila...

5. Pernah ahli keluarga anda baca blog elle???

*hahahahha, pernah!!! tapi time elle tunjuk je...

6. Apa perasaan elle bila ada orang kata blog elle burok sedangkan ada orang lain kata blog elle cantik???

*tanya larr org 2 part mana yang buruk!!! kalau elle mampu elle akan perbaiki... kalau apa yang dia cakap lagi memburukkan blog elle!!! redha je larr...

7. Bila blog elle diberanakkan???

*ini sijil lahir blog elle 1312746578JMP dan dilahirkan pada November 2008... tua dah anak daddy!!!

8. Siapa orang pertama yang tahu elle ada blog???

*kawan sekolah!!!

9. Apa perasaan elle bila ada orang berkata tentang blog elle di sekolah???


*hahahahah!!! sekolah tak ada, tapi di U kita orang bersaing... hehehehe!!!

10. Sepuluh orang yang seterusnya bakal diTAG... haaaa!!! JAWAB...

-Syahnas80
-Mr. Faizal
-Cik Maryane
-Prince HairiAks
-Gransazer
-dinda.teJa
-nuyuEna
.
.
.
Photobucket
kepada yang diTAG anda gembira??? pastikan muka anda tak berubah seperti ini!!!
.
.
.
p/s: dah faham sikit tag2 nih!!!

ALLIFF@nak blogwalking jap...

3 cerita:

SyahNas80 @ Nana said...

wah.. dik.. akak telah ditag? ok2..insyaAllah.. ada masa akak buat ek... sorry sangat2 baru perasan...

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

@kak syahnas80!!! heheheheh... mana boleh x tag akak!!! akak antara blog yg xpernah hilang kunjungan dr elle...
.
.
.
xpew!!! free2 jwb yerr... lp nak tny chat akak kat mn??? elle pegi smlm x jmp pula!!!

I-nie91 said...

knapa ak tidak ditag!!!
hahahahaha~~

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!