Sisa-Sisa Coretan Elle

Award - Happy Blogger!!! Happy...Happy Selalu

~ Sunday, June 20, 2010
Photobucket

wah kali ini elle dapat award Happy Blogger!!! heheheheh... award paling best sebab happy2 saja... award ini telah diberikan oleh Cik Fajar yang juga seangkatan dengan elle belajar di UiTM Segamat!!! Jutaan terima kasih kepada Cik Fajar yerr...

.
.
.
btw agak dah lama elle tak update blog!!! risau, keluh kesah dan poyo-poyo sedikit!!! heheheheh... Terima kasih sekali lagi kepada Cik Fajar kerana bagi award(wah, sebenarnya tak ada idea!!! heheheheh...)
.
.
.
Sesi Soal Jawab Bersama Elle!


1. Adakah anda HAPPY sekarang?

-hmmmmm!!! ya, sebab sekarang hujan!!! SEJUK...

2. Kenapa anda rasa HAPPY?


-rasa macam dah jawab soalan nih!!! tak apa jawab lagi sekali.... elle HAPPY2 sebab cuti dah nak Habis...

3. Apakah yang boleh membuatkan anda HAPPY?

-hmmmm... selain duit, nuffnang dan traffic!!! elle akan HAPPY bila rasa sangat HAPPY...

4. Pernah anda menerima tag?

-ya, antaranya Cik Fajar sendiri!!! heheheheheh...

5. Nyatakan warna yang anda suka?

-banyak... tapi 3 ni mesti mati-matian!!! hijau, purple dan merah...

6. Beritahu 9 orang yang anda mahu tag!


-aiyooo... 9??? meh elle kasi 19... hahhahaha... gurau2!!! tak larat...

*AteeqaHanis
*Zulfahmi
*Syahnas80
*Ezao' Edogawa
*Cik Maryane
*Prince HairiAks
*Haziq Zainal
*Fakharuddin
*Acap Abdul Rahim
.
.
.
Photobucket
"kepada yang di TAG!!! moga HAPPY2 selalu... kasi lompat HAPPY sikit!!! yay..."

.
.
.
p/s: elle tak kisah kalau korang yang diTAG nak jawab or tak!!!

ALLIFF@baru bangun tidur...

2 cerita:

Ezao' Edogawa said...

elle nanti sy ambil tag ni...
busy cikit la. mklumla dh msuk skola. hee~

SyahNas80 @ Nana said...

Thanks dik... Nt ada masa akk wat ek.. Yg aritu pun x sempat buat lately ni akk xbrapa sht.. Blog pun xupdate.. Anyway thanks..

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!