Sisa-Sisa Coretan Elle

Apa Boleh Buat... SABAR!!!

~ Tuesday, June 22, 2010
Photobucket

"hahahahaha, polis entry elle kali ini memang agak TER'emo sebentar!!! bukan apa blog elle tak boleh entry ke Gengblogger(klik untuk kejutan)... tak ada rezeki!!!"

Photobucket

.
.
.
jadi post kali ini elle nak ceritakan tentang semua benda yang berlaku semenjak dua menjak terhadap blog elle... banyak juga yang berlaku!!!
.
.
.
Photobucket

antara yang tak boleh lupa bila elle cek keywords di nuff ada lar manusia yang search gambar darah, ratu kebaya, dan makanan sedap di Segamat!!! hahahahha... terfikir juga macam mana boleh sampai ke sini???

.
.
.
dapatlah akhirnya award2 dari yang sudi bagi elle serta TAG... dulu sebelum dapat nampak macam best!!! tapi bila dah dapat rasa letih nak TAG orang balik!!!
.
.
.
Photobucket

dapatlah elle dari negara luar datang ke blog elle!!! tak tahu larr mereka buat apa tapi diorang ini unik visitor elle!!!

.
.
.
Photobucket

elle juga rasa TERUJA sedikit apabila satu hari blog elle dikunjungi 7 orang serentak... semagat kan??? hahahahah!!! saja mungkin benda ini dapat memberi elle +++semangat!!!

.
.
.
Photobucket

akhir sekali, baru tadi elle dipertemukan MyFriends2u.com(klik untuk pautan)... not bad!!! anda berminat... mari join!!!

.
.
.
p/s: post kali ini hanya ingin menghilangkan rasa KICIWA kerana tak dapat PING blog....

ALLIFF@sedih...

2 cerita:

ZACK ENTRY said...

myfriend2u tu macamana??

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

myfriend2u 2 macam facebook... tapi milik dan dibuat oleh orang malaysia... ramai org nak tinggalkan fb coz ada rasa x selamat sebab akaun x dijaga!!!

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!