Sisa-Sisa Coretan Elle

Review: KCB & KCB 2...

~ Tuesday, May 18, 2010
Photobucket

hahahahhaha... siapa2 yang baca blog elle kali ini mesti merasakan yang elle nie sangat-sangatlah KUNO... bukan apa!!! elle nak buat review tentang cerita yang Hit pada tahun 2009(sekarang dah 2010...)
.
.
.
mesti korang tertanya2 apa bendanya KCB & KCB 2??? hahaaaahah... ia merupakan akronim bagi Ketika Cinta Bertasbih & Ketika Cinta Bertasbih 2... elle bukanlah sehebat mana untuk mencaras movie2 yang berada di dunia ni...
.
.
.
Photobucket

elle rasa ramai yang belum tonton KCB & KCB 2!!! sedangkan elle yang uptodate ni pun baru tengok(bukan tak ada... dalam laptop tu dah bersarang!!! tapi tak ada time nak tengok)... elle tengok cerita ni pada pukul 1.00 am sampai 6.00am!!! direct khatamkan... hahahhaaha!!!
.
.
.
"REVIEW: bagi elle KCB jalan ceritanya sangat unik dan menarik!!! memang kalau nak dibandingkan dengan cerita cinta diMalaysia cerita ini jauh lebih berkualiti dan sampai bagi pandangan elle!!! manakala KCB 2 agak hambar dan banyak liku... pening!!! cerita ini dah jadi macam BAWANG MERAH BAWANG PUTIH(indo version...)..."

.
.
.
Photobucket

jadi bagi sesiapa belum tengok!!! pergilah tengok... BEST yang 1st punya...
.
.
.
p/s: elle study tu yang asyik terlupa je nak tengok!!! cerita tu dah larr 2 jam... btw sesiapa yang nak membuat sistem barter jom kita tukar2 movie... elle ada 179 movie!!! UNFILTER... heeheheheh!!!

ALLIFF@baru habis tengok Chowder Chn616

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!