Sisa-Sisa Coretan Elle

Piala Thomas...

~ Thursday, May 13, 2010
Photobucket
.
.
.
mula2 elle agak macam tak peduli dengan Piala Thomas ni... tapi selepas beberapa hari elle tengok!!! macam dah melekat larrr pulak... yang dasyatnya elle ni dah jadi macam "badminton-KEREK-maniac"... marah2 macam HEBAT sangat main!!! kemudian, post kat FACEBOOK bagai nak rak... hahahahhaha!!!
.
.
.
tapi yang paling buat elle tak keruan bila Wong C. Han lawan dengan Jogansen rasanya nama dia!!! memang panas... tapi tak apa!!! dan bila masuk next game lawan beregu... haaaaa??? itu yang buat elle panas... mana taknya!!! banyak miss sana... pastu, tangan teleng!!! hahahahha...
.
.
.
bila dah kalah... Malaysia 2-2 dengan Denmark!!! elle memang dah malas dan muak nak tengok... tp dlm 11.00pm elle buka balik Astro Arena Malaysia menang!!! AMIN... terima kasihlah kepada Hafiz... hhuhuhuhu!!!
.
.
.
apa pun!!! elle doakan pasukan Malaysia berjaya melawan China yang agak kuat!!! huhuhuhuhu... ingat Badminton dalam DOA-ku...
.
.
.
p/s: nasib baik pemilihan Semi-Final lawan Denmark!!!

ALLIFF@badminton-MANIAC!!!

3 cerita:

fakharuddin said...

harapan tipis buat malaysia tuk piala thomas..harap keajaiban berlaku

Aziq said...

haha, masa hafiz lawan Persson (denmark) my favorite moment Piala Thomas!

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

hmmmm!!! x dew rezeki... cina terlalu kuat... moga2 2012 rezeki beralih arah ke tangan Malaysia...

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!