Sisa-Sisa Coretan Elle

Omong Kosong...

~ Tuesday, May 25, 2010
Story Pictures, Images and Photos

ini merupakan rakaman perbualan rahsia!!! hhhahahaha... tak ada larr... cuma perbualan yang tak ada isi tapi inilah perbualan yang setiap hari kita orang perkatakan!!! BILA DIFIKIR BALIK mcm bazir air liur jew...

.
.
.
S untuk Situasi dan P untuk Perbualan M untuk Mengapa!!!

.
.
.
S: Ketika Kelas QMT 216(statistik)...

P: Alliff masuk kelas dan mendapat tahu yang kuiz akan diadakan lalu berkata "Nak duduk sebelah Intan!!! Setiap kali ada kuiz aku mesti nak duduk sebelah dia..."

M: Kerana Alliff tak berapa minat nak buat kuiz lantas bercadang duduk sebelah Intan dan menyalin jawapannya!!!
.
.
.
S: Sebelum, Semasa dan Selepas Kelas BEL 260(hari Selasa)...

P: "Eh, Puan belum masuk kelas!!! jom pegi blok I beli makanan" kata mereka(ikut masa kadang orang lain ajak tapi ayat MESTI sama...)!!! "Tak nak lah, ko pegi jelah!!! diorang baru pergi..." jawab Intan kepada Alliff... Apabila Puan sampai kelas berjalan seperti biasa dan ayat biasa kita akan dengar dari Puan before the class start "Ok. Let's recite Al-Fatihah!!!"... Hari Selasa merupakan hari paling active kerana pada pukul 5pm akan ada pasar jadi kelas habis pukul 6!!! "Why U All so hyperactive today???" kata Puan kepada budak c2!!! selang beberapa minit kemudian Azan berkumandang dan kelas terus sunyi macam ada tsunami melanda Pasar Siti Khadijah dari kecoh2 terus senyap!!! Dalam pukul 5.30pm Alliff pun berkata "Yeah, class dah habis!!!" "Hey, I did'nt say that" kata Puan... lalu kami serentak menjawab "Alar, We want to go to Pasar"... and all in sudden we talked about pasar for 10min I guess... aahhahaha!!! akhirnya, disebabkan tekanan, bising dan masa yang berlalu Puan melepaskan KAMI...

M: Hari Selasa ada Pasar, jadi kebanyakan kedai makan tak buka pada waktu malam dan pasar hanya sampai pukul 7pm!!! so, TAKUT makanan habis... and THERE's alot of choice...
.
.
.
S: Ketika Makan Di Ila's Cafe(Selepas Habis Kelas)...

P: Sedang makan Aini berkata "Ishhh kadang2 aku geram dengan Pokok(refer to Human Being due to protect the identity) tu" "Kenapa???" kata mereka... "Yelar............."

M: Pokok(refer to Human Being due to protect the identity) sangat2lah annoying... And why the story just ended like that??? Becuase start dari ayat Yelar then all HOT-HOT story yang menjadi rahsia kami...
.
.
.
p/s: cerita ini tak ada kaitan dengan yang dah meninggal!!! yang HIDUP ada coz semua belum ditabal dengan status arwah...

ALLIFF@boring...

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!