Sisa-Sisa Coretan Elle

Masa Itu Silver...

~ Wednesday, May 19, 2010
Photobucket

hah??? apa yang elle merepek ni kan??? hahahhahaha... tapi tajuk itu bagi elle buat masa ni memanglah sangat benar dan tepat!!! bukan apa, sekarangkan elle cuti semester...
.
.
.
"IMBAS: dulu masa elle kat U... bukan main doakan masa stop nak siapkan assignment, meeting, event, flyers, poster, proposal, presentation, homework, study, watching movie(bukan elle tak tengok!!! tapi elle laju2 kan part cakap...) hahahahahha... elle dah macam kerja pejabat pula buat itu buat ini... tapi bagi elle semua tu sangatlah seronok lebih2 lagi orang hargai kerja kita!!!"

.
.
.
Photobucket

malangnya, bila cuti semester ni sangatlah masa itu tidak berharga... bukan apa, nak siapkan flyers dan poster adobe CS3 elle problem!!! nak buat montaj bagi Extraordinary General Meeting(EGM) tak ada idea dan juga perlukan adobe bagi editing nak buang jerawat!!! hahahahahaha...
.
.
.
apa pun, doakan event elle dan elle berjaya semester hadapan!!! KAMI dah ada pengalaman, jadi harap2 nak melangsungkan event kali ini tak ada masalah lagi....
.
.
.
p/s: semester hadapan ada 4 event!!! 3 event besar...

ALLIFF@nak pergi cari kerja...

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!