Sisa-Sisa Coretan Elle

Madah Dunia...

~ Saturday, May 15, 2010

Photobucket


agak dah beberapa hari elle tak update blog ni!!! Bukan apa, Cuma elle rasa macam tak ada idea nak tulis apa… huhuhuhuhu!!! Semenjak dua menjak ni elle rasa macam bukanlah tak bersyukur dengan kehidupan tapi entahlah, sebab diri elle pown tak tahu apa yang elle betul2 nak sekarang ni!!!

.

.

.

Elle, rasa macam kadang kala kehidupan perlu diteruskan mengikut apa yang dah tertulis… tapi kadang kala juga elle rasa macam elle kena pesongkan kehidupan ini…

.

.

.

Orang selalu melihat elle seorang yang sangat lah happy-go-lucky!!! Tapi dalam hati??? Ada hmmmmm… am I feel so empty??? Am I feel so lonely??? Neither…

.

.

.

Elle rasa elle sangat berpegang pada prinsip biar luar rupa kita Nampak indah walaupun dalam hati kita ada gelora atau angin kencang yang tak keruan… jadi, itulah sebabnya bila orang tengok elle gelak sakan tak semestinya elle SERONOK!!! Tak bermaksud elle bercerita tentang kegembiraan bermakna elle jauh dari bisikan kepiluan...

.

.

.

Elle tau sapa yang kenal elle dan baca post elle kali ini mesti merasakan yang elle menggelabah!!! Elle tak kisah… tapi apa yang elle nak katakan post kali ini memang datang dari lubuk hati bukan lubok cina….

.

.

.

p/s: penyakit empty ni dating balik!!! Last masa kat UiTM…

ALLIFF@pagi yang membosankan…

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!