Sisa-Sisa Coretan Elle

Langkah dari Segamat ke Kota Damansara...

~ Sunday, May 2, 2010
Photobucket
Photobucket
.
.
.
aduhai, bila elle jenguk2 semula cuaca di Kota Damansara memang amatlah tak mengingatkan Segamat yang sejuk dan permai(hakikatnya tak selalu sejuk!!!)... memang elle tak nafikan Segamat dulu, kini dan selamanya KOLOT atau dalam erti kata lain KUNO!!!
.
.
.
1 lagi semester sudah berlalu... kini elle dihari2 percutian yang tak bermakna!!! 2 bulan menunggu menyambungkan pelajaran bagi semester 3 semata-mata!!! sangatlah lamakan??? hehehehehe... cuti ni elle bercadang nak bekerja, tapi elle tak mahu kerja di OU(one utama) atau Curve!!! kering duit kerja sana... keluar gaji macam dah guna duit makan dengan bas saja...
.
.
.
elle balik ke rumah dari UiTM Segamat pada 1 Mei 2010... walaupun paper elle dah berkurun habis tapi saja nak balik lambat!!! elle punya paper habis pada 26 April 2010... seronok??? hahahahaha!!! kawan2 elle yang belum habis DIIM terutamanya semoga berjaya menghadapi paper terakhir korang... hehehehehe!!! DIN ko g ajak saddam makan!!!
.
.
.
Photobucket

Photobucket

AJID SELAMAT BEKERJA!!! rajin2 aku singgah nanti...

.
.
.
jadi, sepanjang cuti ini elle nak kena fikir nak buat apa??? oh, lupa pulak KEPUTUSAN KOLEJ(sila klik disini) keluar pada 5 Mei 2010 ini... dan dengar kata UPU(sila klik disini)punya keputusan pun dah keluar...
.
.
.
bersualah kita semula pada 4 Julai 2010... tarikh elle masuk semula ke UiTM sebagai part 3 pulak!!!
.
.
.
p/s: kesian DIN, jgn sedih!!! hehehehehe... paper hari tu OK tak???

ALLIFF@bosan seperti BIASA...

3 cerita:

Haziq Zainal said...

ye aku keje elok elok. pandai bodek sekrang! hehe

fakharuddin said...

hahahaha..xpe aku 6/5 dah balek.. agak sunyi la gak time malam coz xde sape nak teman an makan kat IBU

Haziq Zainal said...

alah alah bucuk. emo di situ. ajak lah ibu teman HAHA

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!