Sisa-Sisa Coretan Elle

Caraku dan Caramu!!!

~ Monday, May 17, 2010
Photobucket

post kali ini dibawakan oleh Ubat Selesema cap cucu dan nenek!!! adoyai... macam nak selesema tapi semangat juang elle sebagai blogger yang meng'POST' bukan2 tetap ada... hahhahaha...
.
.
.
ini bukanlah cerita mengenai masak memasak!!! ini cuma PANDANGAN elle semata-mata... elle lihat semakin hari semakin ramai blogger yang terberanak dibumi Malaysia tercinta ini!!! namun, apa yang membuatkan elle terdetik ingin membuat Post kali ini kerana ramai blogger2 lain semakin kuat mengkritik blog-blog yang bagi elle seronok juga tapi bagi mereka mungkin ringkas, ayat berterabur, carut-carutan dan sebagainya!!!
.
.
.
apa yang elle ingin katakan... sebagai contoh elle membuat akaun blog ini bukan untuk membuat wang(bagi sesiapa yang niatnya ingin membuat wang tak salah!!!)... dan bagi sesiapa yang postnya hanya lima baris(tak salah!!!)... dan yang ini paling elle suka BAGI SESIAPA YANG MEMBUAT BLOG UNTUK MELUAHKAN PERASAAN DAN ALAM SEKELILINGNYA(tak salah sebab elle punya blog macam2!!!)...
.
.
.
"jadi apa yang elle cuba sampaikan!!! walaupun followers sudah beribu ataupun comment yang ditinggalkan beratus janganlah kuat mencaras blog orang lain!!! elle bagi pihak kawan2 elle juga... kami masih baru!!! elle juga masih belajar... tetapi elle lagi suka orang baca blog elle bagaimana cara mereka mendengar elle berkata-kata... bukan skrip!!!"

Photobucket
.
.
.
jadi, JADILAH DIRI SENDIRI, BLOG SENDIRI!!!
.
.
.
p/s: suka baca blog Syahnas80(sila klik disini untuk TATAPAN)!!! "Akak punya blog saya suka sebab cara penulisan akak yang memang akak tulis dengan perasaan!!! kadang2 saya rasa macam nak tergelak jew... jangan ambil hati!!! tapi serius blog akak antara fav saya"

ALLIFF@baru bangun tidur...

1 cerita:

SyahNas80 @ Nana said...

wah2.. tak sangka... thanks so much bro... hehe akak ni kalau wat blog amat2 ar memang mengikut perasaan..

yup..amat tidak sokong kepada blogger yang suka mencaras or mengutuk blogger lain.. masing2 ada cara tersendiri...

tulah tapi kalau ada antara kata2 kat blog akak tu ada macam tak puas hati... akak mintak nasihat ek pada sapa2..kadang2 kite tak tau leh lukakan hati sapa2.. so far kat blog akak takder lagi ngata blogger lain,, (insyaAllah takkan ada.. doa2kan ek)

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!