Sisa-Sisa Coretan Elle

UiTM Segamat

~ Friday, April 2, 2010
haaaa, kali ini elle nak post mengenai UiTM Segamat terchenta!!! hehehehe... elle memang sukakan alam sekitar lebih-lebih lagi berkaitan dengan Flora... huhuhuhu!!!
.
.
.
semenjak dua menjak ni, elle rasa begitu indah ciptaan Allah(bukan sebelum ini tak!!! cuma makin terpegun ok...) jadi, apa yang gempak sangat di UiTM Segamat ini???
.
.
.
pagi dia berkabus!!! woooo, kejap elle teringat yang ada UiTM lain berkabus jugak... tapi, korang punya taklah setebal kita orang punya!!! hehehehe... boleh buat gaduh ni(macam ayat somebody je???)
.
.
.
"nie gambar yang elle sempat tangkap... pukul 7 lebih pada hari jumaat!!!"

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
.
.
seronok kan??? hehehehe!!! memang nyaman waktu ni sampai resdung elle pun datang balik!!!
.
.
.
p/s: hari sabtu lagi larr sampai pukul 9...

ALLIFF@nak pergi siapkan QMT!!!

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!