Sisa-Sisa Coretan Elle

Hujung Semester!!!

Examination Preparation Pictures, Images and Photos
.
.
.
memang agak berkurun elle dah tak update blog ni... bukan malas tapi sekarang ni musim FINAL EXAMINATION dekat tempat elle!!!
.
.
.
arghhhh, memang penat tapi yang agak menghiburkan hati elle tak lain tak bukan paper elle habis paling awal dari kos2 lain!!! heheheheh... diorang habis bulan 5(Mei) tapi elle habis 26(April)... heheheh!!! jangan marah kawan2... walaupun habis awal tapi kita orang kena study gila2 sebab GAP(jarak antara paper) sangat dekat!!!
.
.
.

SasuSaku school uniforms Pictures, Images and Photos

nanti bila elle dah nabis paper dan mood elle sudah kembali!!! elle akan postkan benda2 baru ke teratak buruk elle!!!
.
.
.
p/s: elle tinggal 2 paper sekarang ni!!! QMT(stats) and BEL(english)...

ALLIFF@mood tidak stabil!!!


~ Saturday, April 24, 2010 0 cerita

UiTM Segamat

haaaa, kali ini elle nak post mengenai UiTM Segamat terchenta!!! hehehehe... elle memang sukakan alam sekitar lebih-lebih lagi berkaitan dengan Flora... huhuhuhu!!!
.
.
.
semenjak dua menjak ni, elle rasa begitu indah ciptaan Allah(bukan sebelum ini tak!!! cuma makin terpegun ok...) jadi, apa yang gempak sangat di UiTM Segamat ini???
.
.
.
pagi dia berkabus!!! woooo, kejap elle teringat yang ada UiTM lain berkabus jugak... tapi, korang punya taklah setebal kita orang punya!!! hehehehe... boleh buat gaduh ni(macam ayat somebody je???)
.
.
.
"nie gambar yang elle sempat tangkap... pukul 7 lebih pada hari jumaat!!!"

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
.
.
seronok kan??? hehehehe!!! memang nyaman waktu ni sampai resdung elle pun datang balik!!!
.
.
.
p/s: hari sabtu lagi larr sampai pukul 9...

ALLIFF@nak pergi siapkan QMT!!!

~ Friday, April 2, 2010 0 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!