Sisa-Sisa Coretan Elle

Hari baru di minggu baru

~ Monday, March 8, 2010
ahhhh!!! pagi tadi elle bangun dengan rasa tenang sekali... dan yang paling penting hati elle rasa gembira... tak tahu kenapa??? tapi bagi elle ini mungkin hari baru dan minggu baru elle!!! mana tidaknya, sebelum ini elle asyik resah dan gelisah pasal event elle dan assignment!!! TAPI CUKUP buat masa ini....
.
.
.
so, pagi2 elle ada kelas bahasa mandarin!!! memang excited dan semangat dalam kelas... dan seperti biasa laoshi(pengajar) elle suka habiskan kelas awal dari biasa... jadi dia lepaskan elle pada pukul 9.30pagi... dan kemudian elle terus ke illa's cafe untuk bersarapan!!! dan dalam pukul 11.30pagi elle balik bilik!!! ahhhh, memang syok sebab dah hampir sebulan elle tak balik bilik pukul 12 tengah hari untuk berehat!!!
.
.
.
kemudian pukul 2petang elle ada kelas english!!! dan sampai kelas elle ada berita baik dan lebih baik dari kelas batal... bayangkan elle tak ada kelas english sehingga 23/3/2010... WOW!!! dapat lah elle siapkan assignment!!!
.
.
.
habis kelas elle pun tak tahu nak pergi mana!!! jadi elle dan budak2 kelas sempat singgah perpustakaan!!! jadi inilah HASILNYA:-
.
.
.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
.
.
p/s: sangat2 bosan petang ni!!! sampai elle post bukan2... hahaha...

ALLIFF@elle nak pergi mandi!!!

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!