Sisa-Sisa Coretan Elle

Peringatan Dari Elle...

hahahhaa... elle dah macam orang tua nak bagi peringatan!!! bukan apa, hari ini merupakan hari pertama elle post blog bagi bulan April 2010 iaitu hari yang manusia tak berotak suka!!!
.
.
.
"1st April 2010... iaitu Hari Kekalahan bagi elle sebab pada hari itu ramai orang-orang bodoh cuba memperbodohkan orang namun tak sedar akan kebodohan sendiri!!! elle cuma nak ingatkan pembaca blog elle merangkap kawan elle juga elak-elakkanlah terlibat dalam hari-hari yang tak bermakna..."
Valentine Pictures, Images and Photos
April Fool6z Pictures, Images and Photos
.
.
.
selain itu, elle juga nak tekankan kepada pembaca-pembaca blog elle iaitu Valentine Day juga bukan hari kita!!! tidak perlu sambut dan tak perlu risau akan kedatangan hari valentine... tak ada yang istimewa!!!
.
.
.
so, fikir-fikirkanlah wahai kawan-kawan!!! mana yang terbaik dan mana yang terburuk... Salam!!!
.
.
.
p/s: pembaca blog elle, elle anggap kawan!!! Thanx...

ALLIFF@hidung buat hal lagi...

~ Wednesday, March 31, 2010 0 cerita

Klinik DRIFT

wow!!! tajuk kali ini bagi elle agak macam elle kaki drift pula... bukan apa, elle selepas habis test ECO162 terus ke Dataran Sri Bendahara menonton Klinik Drift anjuran.... hmmmmm... banyak pihak yang turut serta...
.
.
.
cakap pun macam tak ada apa-apa pun!!! jadi elle akan masukkan beberapa keping gambar untuk tatapan pembaca!!!
.
.
.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
.
.
INI pula video yang sempat elle rakam...


.
.
.
p/s: UiTM Cawangan mana lagi ada drift kereta???

ALLIFF@masih menunggu detik Earth Hour 2010

~ Saturday, March 27, 2010 0 cerita

Appriciation Night NADIIA

malam semalam merupakan malam penghargaan bagi senior, pelajar Anugerah Dekan, dan pelajar terbaik semester lepas... bukan apa, elle cuma nak perbetulkan ayat yang ramai menyangka yang malam semalam merupakan makan malam persatuan???
.
.
.
bagi elle isi kandungan pada malam itu agak kekurangan kerana hanya diisi dengan persembahan nyanyian dan penyampaian sijil!!! BOSAN kan??? tetapi apa yang elle tidak boleh sangkal pada malam itu agak sistematik!!!
.
.
.
sampai situ sahaja kredit yang mampu elle berikan!!! selebihnya faham-faham lah... dari makanan dan persembahan!!! serta penyertaan pelajar tidaklah menyeluruh... ITU SAHAJA yg mampu elle ungkapkan...
.
.
.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
.
.
p/s: kepada sesiapa!!! FIKIRKANLAH...

ALLIFF@tunggu detik earth hour...

~ 0 cerita

Earth Hour 2010

Hora do Planeta Pictures, Images and Photos
Proudly committed to Earth Hour 2010 Pictures, Images and Photos
"malam ini adalah malam yang paling elle sukai sejak elle tingkatan 5!!! iaitu malam earth hour... earth hour merupakan satu malam yang kita akan menutup lampu seluruh dunia!!!."

.
.
.
Earth Hour Pictures, Images and Photos
elle tahun nie tak berada dikawasan rumah!!! tapi elle berada di UiTM Segamat... elle tak pasti sama ada mereka menyertai Earth Hour 2010... tapi kepada sesiapa yang berkenaan(elle baru sahaja SMS seorang seketariat MPP)...
.
.
.

Earth Hour 2010...

moga-moga SMS elle tak diendahkan!!! harap kerjasama semua pihak... cintailah alam sekitar yang Tuhan wariskan kepada kita sejak azali lagi... Yang Ikhlas: ELLE
.
.
.
p/s: elle rasa semester tak macam semester sebelum!!!

ALLIFF@kecewa!!!

~ 0 cerita

Bagi ELLE???

pathetic Pictures, Images and Photos
sudah sekian lama elle tak mengupdatekan TERATAK BUROK elle!!! elle rasa sudah hampir dua ke tiga minggu... bukan apa, cuma elle sibuk sikit dengan event elle pada 22 Mac 2010...
.
.
.
"mesti anda pelik apahal elle ni tiba-tiba bagi elle??? bukan apa, kalau pembaca blog elle yang rajin baca mesti dapat tangkap!!! kali ini tajuk elle berkait rapat dengan event elle iaitu Makan Malam Persatuan... serta pandangan elle!!!"

.
.
.
apa yang terlintas di tempurung kepala elle... yang event elle tidaklah gagal tapi kurang memuaskan serta bagi elle, memang sangat-sangat tidak sistematik!!! hahahahha...
.
.
.
yela, mana taknya!!! inilah event besar yang pertama elle kawal dan agak memberi "KICK" yang mendalam!!!
.
.
.
jadi, siapa-siapa yang nak tahu apa yang terjadi??? maaflah!!! kenapa pembaca blog elle tak pergi pada malam itu???
.
.
.
p/s: elle orang baru!!!

ALLIFF@tak pergi kelas bangun lambat!!! ADUH...

~ Wednesday, March 24, 2010 0 cerita

STML...

Lost Memory. Pictures, Images and Photos
"tajuk kali ini diperkenalkan oleh sahabat elle bernama Din dari Mersing!!! STML bermaksud Short Term Memory Lost iaitu mengenai seseorang manusia atau insan biasa yang ingatan tak kuat dan mudah lupa pada perkara terbaru!!!"

.
.
.
inilah masalah yang elle hadapi kadang-kadang!!! Cuma apa yang ingin elle katakan disini iaitu elle sangat2 memohon maaf kepada sahabat yang setia mengingati nama elle!!!
.
.
.
Elle tidak berniat untuk melupakan rakan sekalian!!! cuma terlalu banyak perkara yang perlu elle ingati!!! akhir kata, jika satu hari nanti anda dapat kawan macam elle!!! kasihanilah mereka... sedaya upaya mereka nak mengingatkan satu2 perkara walaupun remeh bagi anda!!!
.
.
.
p/s: elle sangat2 risau takut2 memberi kesan di hari TUA!!! muda lagi ya...

ALLIFF@baru habis main DOTA!!!

~ Thursday, March 18, 2010 0 cerita

Malam Anugerah Gemilang Bintang

Photobucket
walla... tajuk yang agak extreme bagi elle!!! namun, apa yang cuba elle sampaikan berkaitan Makan Malam Persatuan Bahasa Mandarin bertemakan Pearl Of The Orient...
.
.
.
apa yang istimewa serta tarikan yang boleh pihak kami katakan antaranya:-
a) Kami menghidangkan 15 jenis makanan termasuk dessert!!!
b) lucky draw dan memperkenalkan acara baru lucky need(nak tahu datang!!!)
c) persembahan yang menyeksakan dari exco-exco Persatuan Bahasa Mandarin...
etc...
.
.
.
jadi apa anda tunggu-tunggu lagi??? daftarlah dan hadirkan diri anda... kami yakin kami akan cuba yang terbaik untuk membuahkan hasil yang berpatutan dengan harga Rm25 sahaja!!!
.
.
.
p/s: dah bayar DEPOSIT tak boleh tarik balik!!!

ALLIFF@sangat-sangat GEMENTAR sebab pukul 12 ada meeting bersama Penasihat!!!

~ Wednesday, March 17, 2010 2 cerita

Save Planet...

planet Pictures, Images and Photos
elle disini ingin mengajak kawan2 untuk lebih mencintai alam sekitar kita yang sudah masuk ke alam kerapuhan!!!
.
.
.
motivational posters Pictures, Images and Photos
elle cuma ingin katakan yang janganlah apabila sudah terlambat barulah kita terhegeh2 untuk memulihara alam sekitar!!! apabila semua ini terjadi janganlah wahai pembaca blog elle melatah atau lebih mesra digelar terkejut!!!
.
.
.
walaupun diakhir zaman dan semua ini sudah ketentuan Ilahi tidak bermakna kita perlu biarkan sahaja dan meneruskan perbuatan lama secara Membabi Hutan...
.
.
.
p/s: Cintailah Alam Sekitar...

ALLIFF@mahu makan roti!!!

~ Saturday, March 13, 2010 0 cerita

Elle!!!

sangat2 lah tidak terlintas dikepala lutut elle untuk outing pada hari khamis lepas selepas kelas!!! cuba anda bayangkan elle keluar dari pukul 11.00 a.m hingga 4.00 p.m???? hahahaha... agak lama bagi elle tapi ada faedahnya juga kerana elle dapat mengeratkan hubungan antara kawan2 elle yang kurang erat dari semester lepas!!!
.
.
.
sepanjang hari elle dan kawan2 berjalan dari kedai ke kedai baju yang lain semata2 mencari baju makan malam Persatuan Bahasa Mandarin dan NADIIA... termasuk elle juga sudah terpengaruh akan keasyikan mereka mencari2 barangan ISTIMEWA...
.
.
.
akhirnya jatuhlah iman elle terhadap Bow dan Cermin Mata yang akan elle pasangkan pada Malam Anugerah Gemilang Bintang...
.
.
.
selepas selesai mencari barangan keperluan serta mencapub(mencari publisiti) seharian!!! maka, elle dan kawan pergi ke McDonald untuk menjamah sedikit makanan... SELESAI kami pun bergegas balik kerana nak ke KO!!!
.
.
.
Gambar yang TERAMBIL!!!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
.
.
KAMI MELANTAK!!!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
.
.
terserempak dengan Alwanis Yuhanis... untuk blog beliau sila klik sini!!!
Photobucket
.
.
.
p/s: balik2 tak ada air!!! ADUHAI...

ALLIFF@nak makan...

~ 0 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!