Sisa-Sisa Coretan Elle

itulah CITARASA saya!!!

~ Friday, February 26, 2010
hari ni nak bercerita mengenai Citarasa unggul L yg x pernah dikongsi bersama!!! kira mcm post kali nie EKSLUSIVE larr konon2 nyerr... hahaha...
.
.
.
pembuka kata:- citarasa seseorang menunjukkan mcm mn perwatakan seseorang manusia itu, sama ada elegant, poyo, cool or simple!!! n nak mengenali seseorang dgn lebih baik anda perlulah tahu citarasa sahabat anda...
.
.
.
-KERETA
*byk laki2 sk kat kete jenis sport n WAY SO COOL!!! but not me... kete mcm 2 jrg n myb x pernah terlintas utk dimiliki... tp saya lebih sukakan kereta yg menunjukkan kemewahan dan DARJAT seseorang(i'm materialistik!!!)... dan kereta FAV dr dl smpi kini yg adalah Rolls Royce xpecially model Phantom Coupe(Drophead pown ok...)!!! btw sori keng kawan... model nie mmg ssh nak didapati di Malaysia!!!

rolls royce phantom Pictures, Images and Photos
.
.
.
-MAKANAN
*makanan yg plg saya suka sgt lah simple!!! apew yg dimaksudkan bg saya makanan kegemaran ialah "waktu anda DIET pown anda x sanggup nak tinggalkan makanan nie!!! at least secubit klu dah NAZAK sgt an???"... FRENCH FRIES!!! arghhhh, mmg terbaik dibumi dan x sehat... lebih2 lagi bl cicah(dunk) dengan SOS CILI LIFE!!! hahahaha...

fries Pictures, Images and Photos
.
.
.
p/s: x boleh byk2 nnt len pulak jd... THAT's all folk(s)

ALLIFF@me love FOOD!!!

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!