Sisa-Sisa Coretan Elle

Tahniah!!! Anda Peserta Ke-100...

Photobucket
beliau bersama adiknya Si Copot!!!

hahahahah... pertama sekali elle nak ucapkan TAHNIAH kepada Afiq Zulhafiz kerana berjaya menjadi followers elle yang ke-100(kecoh gila baru seratus belum seribu!!!)...

(KLIK UNTUK LINK KE BLOG) AFIQ ZULHAFIZ!!!
.
.
.
bukan apa, dah pagi-pagi ini elle memang agak MINGAI(biul) sikit... lagi pun apa salahnya kalau kita menghargai orang lain!!! bukan elle tak hargai follower lain~~~ cuma no.100 kan nampak molek sikit dari 1.... hhuhuhuhu~~~

Photobucket
kembar TIGA yang tidak SEIRAS... Copot, Ciput, Ceput(dari kiri)!!!
.
.
.

mula-mula elle ingatkan sapa? kemudian, PUNYALAH zoom... larrr budak ini!!! Se'Campus dengan elle... ceh~~~ malangnya afiq anda tak memenangi apa-apa hadiah lumayan... followers ke-1000 baru menang topup rm30... hahahahha~~~
.
.
.
p/s: besok lusa mesti turun 90 lebih balik... hahahahah~~~

ALLIFF@angau...

~ Tuesday, November 23, 2010 3 cerita

Logo: Koleksi Gambar2 Logo UiTM...

Photobucket

Ya Allah... sudah sekian lama masa berlalu!!! berakhir sudah semester ke-3 elle... dan baru HARI INI elle buka blogger TER'chenta ini... huhuhuhuhu~~~ bukan apa, elle ada misi negara harus dilakukan... MENAIKKAN CGPA elle yang demam sikit...
.
.
.
kepada readers, followers, yang tinggalkan jejak, dan SAMA WAKTU DENGANNYA... elle MOHON MAAF BERJUTA LEMON ampun sebab tak memberi respon... sibuk yang keterlaluan~~~ buka2 blog berhabuk, bersawang... ini pun elle kena kemas-kemas biar orang-orang yang resdung dan alergi akan kembali ke blog elle yang buruk ni... hahahahha~~~
.
.
.
jadi, hari ini POST PERTAMA bagi cuti sem ini elle nak berkongsi logo-logo UiTM yang elle reka-reki ketika bosan masa study week yang MemPresurekan~~~
.
.
.
"elle tengok kebanyakan Universiti lain bila elle google ada logo yang agak STYLE... tapi bila elle google "Logo UiTM dan Logo UiTM Berstyle"... huh~~~ sangat larr tidak ada... logo biasa jew... jadi, elle cipta beberapa agar dapatlah mana-mana pihak yang minat untuk menggunakkannya boleh guna ke jalan yang benar..."

.
.
.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
.
.
.
elle tak letak copyright a.k.a elle punya brand sebab nanti anda semua LECEH nak guna... jadi, berkenan? download sahaja... tiada halangan... cuma JANGAN korang kata itu korang cipta pula??? I C U IN COURT...
.
.
.
p/s: maaf yer kepada yang tinggalkan jejak dichat box dan elle tak balas... baru hari ini elle kembali ke blog elle!!!

ALLIFF@1bulan 2minggu...

~ 3 cerita

1st Day Raya@2010

Photobucket

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin... wah, memang sepi larrr blog-blog yang elle selalu kunjung sebab sibuk beraya kan??? hehehhehe~~~

.
.
.
apa pun elle tengah tak boleh tidur jadi ambil kesempatan ini untuk meng"UPDATEKAN" blog elle tersayang...
.
.
.
jadi, BIARLAH GAMBAR YANG BERCERITA... ngee~~~
.
.
.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
.
.
.
hari pertama raya agak suram sedikit memandangkan hari raya jatuh pada hari jumaat, jadi saudara mara elle datang rumah lepas waktu Zohor... huhuhuhu...
.
.
.
lepas saja elle penat mencapub, kita orang KONVOI ke rumah mak andak di Puchong... then, habis sambung ke Taman Medan ke rumah mak mertua kakak saudara...
.
.
.
maaf larr elle tak ada idea nak tulis apa... nantikan sambungan trip ke Melaka pada raya kedua pula...
.
.
.
p/s: letak gambar banyak-banyak sebab tak tau nak cerita apa...

ALLIFF@nak pergi jumpa doktor gigi...

~ Sunday, September 12, 2010 0 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!