Sisa-Sisa Coretan Elle

Kantoi Dalam Dewan SPM!!!

~ Monday, December 1, 2008
wah ari nie gue last SPM... so nak citer la ckit pasal ke@#%# gue sendiri!!! mcm nie waktu tu gue ambil paper EKONOMI ASAS a.k.a OUOKU NOMOS... waktu tu tengah wat paper 2 eko then skali da nak siap coz da soalan 6(b)... then sekali tetibe adew bunyi fon!!! dalam hati gue bunyi nie mcm alarm fon gue??? then, skali btl fon gue dlm poket kiri seluar HIJAU gue... jiwan n raga gue udah kecut then aper lagi wat muke innocent keluarkan fon then off kan handset nyer alarm... ciku kebetulan lalu kat situ(santek n chumel cikgu tu!!! cikgu dr BU3 ajar SENI...)... dier tny apew tu then gye wat muke bowdoh n cakap ngan dier "Ala, alarm"... dier ngan ketegasannye berkata BAK SINI... then gue bagi... nasib baik pas2 dier pulangkan x bwk lari ke LEMBAGA... hehehehehe... mcm2 peeh larr bl nak abih SPM nie... nyway kt org sumer a.k.a chear_crew sumer dah bebas wat pertama kali!!! wokeyh wish u all da besh...

0 cerita:

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!