Sisa-Sisa Coretan Elle

Arghhh!!! SUCKS....

ari nie mmg gue sakit ati!!! coz sapew lar x mare klu korang wat ulangkaji then 1 pown x masuk... rs mcm nak sepak jew... huhuhuhu... mmg annoy gilew paper akaun coz x leh jwb!!! ramaln cikgu pakar pown x mengena!!! bkn lah nak salahkan diorg but soalan yg gov bg 2 mcm @#$#% ckit... nyway pade korang lain kali bl nak SPM o watEVA!!! bc whole books... biar smpi mati pown x pew aslkan jgn rs menyesal x bace sini larr... situ larrr!!!

an u do ur job well Pictures, Images and Photos

~ Sunday, November 30, 2008 0 cerita

Tips For Fake Frangrance(Minyak Wangi)!!!

minyak wangi ciplak a.k.a fake slalu jd isu kat dlm Malaysia but kt kekadang x tau mn satu ori mn satu fake!!! so sini adew huraian... but first kt citer kisah fake frangrance first.... sesiapa yang beli minyak wangi palsu selalunya tergolong dengan orang yg membantu meningkatkan kadar penganguran!!! ini kerana minyak wangi palsu dijual secara sindiket a.k.a senyap2 so both atau franchies x diperlukan then pekerja pon x diperlukan!!! lebih kurang 10% perfumes and toiletries adalah fake or palsu... mengikut kajian saintis di barat frangrance fake ni blh menyebabkan penyakit kulit then boleh mengakibatkan alahan/ kegatalan/ keradangan(mcm doktor plak!!!)... so nie cr nak mengenal pasti minyak wangi palsu o not!!!

mcm mn nak tau your discount frangrance tu fake o not!!!

#baunya x sebaik bau yg original n plg penting bau dier lbh kurang mcm frangrance murah yg lain.

#alahan atau kegatalan akan timbul selepas pki frangrance tersebut!!! maybe adew yg keluar bintik2 merah...

#dlm ms singkat bau dier hilang... mcm x pki apew pown!!!

#Ia telah menjadi sangat sukar untuk seorang pembeli hanya dengan melihat pada ia, dengan pembungkusan kualiti buruk dan label-label, logo cacat atau tiada dan tersalah eja nama-nama, yang menunjukkan bahawa barangan itu tidak tulen.

#Juga berhati-hati jika terdapat floaters(benda yg terapung) di dalam botol dan minyak berlebihan.

adew byk lg but yg nie plg penting!!! wokeyh... thanx daa...


Acqua Di Gio Pictures, Images and Photos
Armani Code Pictures, Images and Photos

~ 0 cerita

Rolls Royce...

korang mesti adew kete idaman masing2!!! begitu juga gue... tp korang mesti idamkan something yg sporty n nmpak mude!!! but taste gue lain ckit... gue nak citer la ckit kat cnie yg adew 1 kete yg kat Malaysia hanya Sultan yg pki... (x tau la btl kew x tp x nmpk pown org biasa pki!!!) kete nie mmg adew klas dan bercirikan KEMEWAHAN a.k.a Fabulousity!!! kekadang klu korang pandang lelame mesti korang tgk mcm tue jew!!! but tue 2 la yg berpengalaman n TECH GRANTED(adew klas)... harge dier bout half to milion dollar!!!! more vogue than lamborghini n ferarri!!!(in my opinion larr...)!!! then, bl nak start jew kete nie die dier pki kuci kete yg berbentuk square then just push da button!!! nak bukak bonet pown just push da button... (kete lain pon adew rsnye!!!)... heheheehhe... but, yg special nye klu korang langgar lobang o bumper kt x kan rs langsung!!! klu kete lain xpecially kete Malaysia klu langgar lobang gerenti mcm dlm disko tgh GOYANG INUL!!! hahahahahaaha.... so enjoy ur dream n make it as reality!!! nyway nie adew sample kete Rolls Royce model Phantom Coupe!!! my fav dr semua...

rolls royce Pictures, Images and Photos
phantom Pictures, Images and Photos

~ 0 cerita

MOney vs loVE

hi, ni aq nak share ngan korang psl dua2 bnd kat atas 2!!! klu ikot kan korang mn lg penting??? bg aq MONEY is more important than LOVE!!! coz klu korang dah adew LOVE yg setia x semestinye ia akan kekal!!! nak date pki duit... x masuk lg valentine nak kena kasi HADIAH!!! tu yg wat aq rimas... so pikiak kan lar psl nie... HIDUP nie x semestinya sempurna klu adew LOVE tp x dak DUIT!!! so blaja lok2 supaya dpt byk DUIT!!!

~ Saturday, November 29, 2008 0 cerita

ALLIFF26 a.k.a Twenty Six

Hi, sup allz!!! nie blog baru gue... Gue adew 2 blog lg 1 khas didedikasikan utk bebudak 5CERDAS a.k.a cheardashianS a.k.a chear_crew!!!HOUSE... kowrang jgn lar segan tok tgglkan coment (eventhough aq tau korang x kan....) nyway wish u all happy2 slalu!!!

~ 0 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!