Sisa-Sisa Coretan Elle

Princess of Pop Star BACK!!!

Britney's not wasting any time. On the heels of her three wins at the 2008 VMAs, the singer's label announced Monday (September 15) that she'll be releasing her next album on December 2, her 27th birthday.

According to Jive Records, the album will be called Circus, an apt title considering the events of her life since the release of Blackout. The first single, "Womanizer," produced by the Outsyders, is slated to hit the radio on September 22.

Britney-watchers, and even some of her collaborators, had predicted the album wouldn't come out until early next year. A December release date leaves a tight window for the singer to complete her sixth studio album. But Spears has been recording since earlier this summer, and she has more sessions coming up, according to songwriter and producer Keri Hilson.

She's got plenty of help too. In addition to known collaborators Hilson, the Outsyders, Sean Garrett, Rodney Jerkins, Lil Jon and Nate "Danjahandz" Hills, Spears is also working with with Dr. Luke (who wrote and produced the album's title track), Guy Sigsworth, Bloodshy & Avant (who produced past hits "Piece of Me" and "Toxic") and Max Martin (who wrote "... Baby One More Time" and "Oops! ... I Did It Again").

There's no word yet on what kind of promotion Spears will be able to do for Circus. For Blackout, she shot a few videos, did one interview (sort of) on Ryan Seacrest's show and then became a daily headline fixture for anything but her music.

She may need to do much more to make Circus a success, Perez Hilton told MTV News. "She needs to do what's involved [this time]," he said. "Do interviews, do a tour. Don't release it until you're ready to promote it."



Womanizer


http://www.youtube.com/watch?v=gZSLIq6YiRY


Circus


http://www.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk

~ Monday, December 15, 2008 0 cerita

Bahasa Melayu a.k.a Malaysia!!!

ni gue nak ungkitkan ckit psl bahasa ibunda kt... adew steng2 manusia yg sering mempersoalkan maruah serta martabat BAHASA MELAYU akronimnya BM!!! tp klu dilihat dr sudut pandangan yang lain pihak yang mempertikaikan serta mempersoalkan daulat BM ini pun songsang gak... coz klu korang tgk dr backstage(sebaliknya larr ikut bahase rojak!!!) mereka dan sedare2 mereka menggunakan bahasa cincai a.k.a rojak dalam kehidupan sehari-hari!!! so awk x btl mcm mn nak mempersoalkan maruah org lain??? pikir la btl2... klu btl kita masyarakat Malaysia yg segelintirnya ingin mempertahankan BM!!! perbetulkan diri sendiri.... dlm Al-Quran juga adew menyatakan jika kamu ingin memperbetulkan kaum mu.... betulkan diri mu sendiri dahulu!!! adew but potongan ayat x dapat di"search"!!!

pernah kah korang mendengar negara ini??? RUSIA??? JEPUN??? mesti pernahkan!!! so kita mulakan dengan Rusia... di Rusia bahasa kebangsaan mereka adalah kebanggaan mereka... di papan tanda atau pameran Bahasa Rusia terpampang besar mnkl bahasa inggeris a.k.a English kecil dan jmenyakitkan hati bila nak baca!!! tapi malangnya di Malaysia... Bahasa Inggeris terpampang besar namun BM sekecil2nya kalu boleh x nak letak langsung... bila tny, mereka kate Bahasa Inggeris penting untuk memajukan bangsa dan negara??? namun di Jepun negara terbersih di dunia dan canggih(mungkin lebih canggih dr US!!!)... mereka boleh maju serta setaraf dengan negara2 maju yang lain!!! fikirkanlah wahai orang2 tua masa kini!!! sebab merekalah anak2 muda hari ini semakin lupa akan kehebatan BM pada suatu masa dahulu yang digelar Lingua Franca(x tau betul ke x ejaan!!!)... sebab golongan mereka juga anak2 muda masa kini membanggakan budaya barat!!! seraya mempersalahkan anak2 masa kini yg lupa diri...

PIKIR@ KAN LAH!!! KORUNK YG MASUK BLOG NIE SUME DAH BESAR... NAK SALAH SIAPA??? SO, JGN SUATU HARI NNT AYAT YG SENTIASA TERPAHAT DIHATI KITA SEMAKIN PUPUS "tak akan Melayu hilang di dunia..." menjadi "akan Melayu hilang di dunia sebelum penghujung zaman!!!".... coz saban hari budaya serta cara hidup kita x macam dulu!!! sambut Merdeka pon kat PUB n bl dah masuk tanggal 31 org buatlah Solat Syukur ini wat Konsert... BODOH ya amat orang Malaysia nie!!!

~ Monday, December 8, 2008 0 cerita

Salam Aidil Adha!!!

kepada sumer belated visitor gue just nak wish kan korunk sumer Selamat Menyambut Aidil Adha!!! nyway jgn lupe mkn kan tok aq daging korban 2... aq kat UK nie x dak papew nak wat!!! so dok umah n gie umah Mak Long at Bangsar.... nyway Ulu Klunk nie mmg buhsan!!! buh bye... tartar!!! c ya allZ...

selamat hari raya haji Pictures, Images and Photos

~ Sunday, December 7, 2008 0 cerita

ANTOO FIGHTER!!! WHAT???

firstly, bnd pertama lepas korang tgk citer korang mesti akan cakap WTF... growst gilew!!! aq mmg buhsan tgk citer 2... ya my fault coz aq yg bl tiket 2 but ms 2 kt orang konvoi ramai2 utk tgk wayang ngan ciku... so MADAGASCAR 2 aq da tengok... then citer lain 3.30 above... cm tggl quarintine!!! but cikgu bawak anak dier so tkt adew adegan yg UNIK ckit... so tpakse reject!!! nak kt lawak 2 x lah sgt but diantara yg SOOD dier yg plg bagus... but i think much betta than CUCI!!! lg la mcm !W#%$#^.... sinopsis dier??? mls aq nak tulis... klu korang nak tau kew x sux citer 2... tontonilah di pawagam berdekatan!!! nyway make-up dier HODOH n x menjadi.... klu di ikotkan muke FRANKISTIEN lg chumel!!!

~ Wednesday, December 3, 2008 0 cerita

Kantoi Dalam Dewan SPM!!!

wah ari nie gue last SPM... so nak citer la ckit pasal ke@#%# gue sendiri!!! mcm nie waktu tu gue ambil paper EKONOMI ASAS a.k.a OUOKU NOMOS... waktu tu tengah wat paper 2 eko then skali da nak siap coz da soalan 6(b)... then sekali tetibe adew bunyi fon!!! dalam hati gue bunyi nie mcm alarm fon gue??? then, skali btl fon gue dlm poket kiri seluar HIJAU gue... jiwan n raga gue udah kecut then aper lagi wat muke innocent keluarkan fon then off kan handset nyer alarm... ciku kebetulan lalu kat situ(santek n chumel cikgu tu!!! cikgu dr BU3 ajar SENI...)... dier tny apew tu then gye wat muke bowdoh n cakap ngan dier "Ala, alarm"... dier ngan ketegasannye berkata BAK SINI... then gue bagi... nasib baik pas2 dier pulangkan x bwk lari ke LEMBAGA... hehehehehe... mcm2 peeh larr bl nak abih SPM nie... nyway kt org sumer a.k.a chear_crew sumer dah bebas wat pertama kali!!! wokeyh wish u all da besh...

~ Monday, December 1, 2008 0 cerita

Latest Song 4r Ur Ringtone!!!

nie gue adew cadangan utk ringtone korang... skunk nie adew 2 lagu yg hits kat Malaysia n amerika maybe UK skali!!!(for sure adew byk cm nak mention 2 nie ajew...)!!! 2 lagu nie mmg sesuai utk korang jdkan ringtone or ms theme song... KEVIN RUDOLF_LET IT ROCK... FALL OUT BOY_I DONT' CARE.... sedap sehhhh!!! nyway klu korang x tau nak download mn nie adew 2 laman web yg tidak akan hancking korang o cr korang nye DATA!!! www.jiwang.com 'n' www.eMP3world.com... bagus!!! nnt aq link kan dgn blog nie... BOLEH DIPERCAYAI!!!

KEVIN RUDOLF
kevin rudolf Pictures, Images and Photos

FALL OUT BOY a.k.a FOB
Fall out boy Pictures, Images and Photos


~ 0 cerita

Arghhh!!! SUCKS....

ari nie mmg gue sakit ati!!! coz sapew lar x mare klu korang wat ulangkaji then 1 pown x masuk... rs mcm nak sepak jew... huhuhuhu... mmg annoy gilew paper akaun coz x leh jwb!!! ramaln cikgu pakar pown x mengena!!! bkn lah nak salahkan diorg but soalan yg gov bg 2 mcm @#$#% ckit... nyway pade korang lain kali bl nak SPM o watEVA!!! bc whole books... biar smpi mati pown x pew aslkan jgn rs menyesal x bace sini larr... situ larrr!!!

an u do ur job well Pictures, Images and Photos

~ Sunday, November 30, 2008 0 cerita

Tips For Fake Frangrance(Minyak Wangi)!!!

minyak wangi ciplak a.k.a fake slalu jd isu kat dlm Malaysia but kt kekadang x tau mn satu ori mn satu fake!!! so sini adew huraian... but first kt citer kisah fake frangrance first.... sesiapa yang beli minyak wangi palsu selalunya tergolong dengan orang yg membantu meningkatkan kadar penganguran!!! ini kerana minyak wangi palsu dijual secara sindiket a.k.a senyap2 so both atau franchies x diperlukan then pekerja pon x diperlukan!!! lebih kurang 10% perfumes and toiletries adalah fake or palsu... mengikut kajian saintis di barat frangrance fake ni blh menyebabkan penyakit kulit then boleh mengakibatkan alahan/ kegatalan/ keradangan(mcm doktor plak!!!)... so nie cr nak mengenal pasti minyak wangi palsu o not!!!

mcm mn nak tau your discount frangrance tu fake o not!!!

#baunya x sebaik bau yg original n plg penting bau dier lbh kurang mcm frangrance murah yg lain.

#alahan atau kegatalan akan timbul selepas pki frangrance tersebut!!! maybe adew yg keluar bintik2 merah...

#dlm ms singkat bau dier hilang... mcm x pki apew pown!!!

#Ia telah menjadi sangat sukar untuk seorang pembeli hanya dengan melihat pada ia, dengan pembungkusan kualiti buruk dan label-label, logo cacat atau tiada dan tersalah eja nama-nama, yang menunjukkan bahawa barangan itu tidak tulen.

#Juga berhati-hati jika terdapat floaters(benda yg terapung) di dalam botol dan minyak berlebihan.

adew byk lg but yg nie plg penting!!! wokeyh... thanx daa...


Acqua Di Gio Pictures, Images and Photos
Armani Code Pictures, Images and Photos

~ 0 cerita

Rolls Royce...

korang mesti adew kete idaman masing2!!! begitu juga gue... tp korang mesti idamkan something yg sporty n nmpak mude!!! but taste gue lain ckit... gue nak citer la ckit kat cnie yg adew 1 kete yg kat Malaysia hanya Sultan yg pki... (x tau la btl kew x tp x nmpk pown org biasa pki!!!) kete nie mmg adew klas dan bercirikan KEMEWAHAN a.k.a Fabulousity!!! kekadang klu korang pandang lelame mesti korang tgk mcm tue jew!!! but tue 2 la yg berpengalaman n TECH GRANTED(adew klas)... harge dier bout half to milion dollar!!!! more vogue than lamborghini n ferarri!!!(in my opinion larr...)!!! then, bl nak start jew kete nie die dier pki kuci kete yg berbentuk square then just push da button!!! nak bukak bonet pown just push da button... (kete lain pon adew rsnye!!!)... heheheehhe... but, yg special nye klu korang langgar lobang o bumper kt x kan rs langsung!!! klu kete lain xpecially kete Malaysia klu langgar lobang gerenti mcm dlm disko tgh GOYANG INUL!!! hahahahahaaha.... so enjoy ur dream n make it as reality!!! nyway nie adew sample kete Rolls Royce model Phantom Coupe!!! my fav dr semua...

rolls royce Pictures, Images and Photos
phantom Pictures, Images and Photos

~ 0 cerita

MOney vs loVE

hi, ni aq nak share ngan korang psl dua2 bnd kat atas 2!!! klu ikot kan korang mn lg penting??? bg aq MONEY is more important than LOVE!!! coz klu korang dah adew LOVE yg setia x semestinye ia akan kekal!!! nak date pki duit... x masuk lg valentine nak kena kasi HADIAH!!! tu yg wat aq rimas... so pikiak kan lar psl nie... HIDUP nie x semestinya sempurna klu adew LOVE tp x dak DUIT!!! so blaja lok2 supaya dpt byk DUIT!!!

~ Saturday, November 29, 2008 0 cerita

ALLIFF26 a.k.a Twenty Six

Hi, sup allz!!! nie blog baru gue... Gue adew 2 blog lg 1 khas didedikasikan utk bebudak 5CERDAS a.k.a cheardashianS a.k.a chear_crew!!!HOUSE... kowrang jgn lar segan tok tgglkan coment (eventhough aq tau korang x kan....) nyway wish u all happy2 slalu!!!

~ 0 cerita

Followers

About Me

My photo
Kota Damansara & Segamat, Selangor, Malaysia
Hai, saya Mohamad Alliff Bin Zainurin (rememba double L double F!!!)... sangat-sangat CAMERA-maniac!!! gila n sangat-sangat DISUKAI ramai... hehehehe!!! btw gonna mish all my frenz!!!